UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ ASENA ERKİN’E BERKAY SORUŞTURMASINDA ŞOKE EDEN SORU!..

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ ASENA ERKİN’E BERKAY SORUŞTURMASINDA ŞOKE EDEN SORU!..

MAGAZİN DÜNYASININ ÜNLÜ İSMİ ASENA ERKİN’E  BERKAY SORUŞTURMASINDA ŞOKE EDEN SORU!..

Şarkıcı Berkay’a silahlı saldırıda gözaltına alınan 8 kişi serbest kaldı. Sorgulanan Asena Erkin ve Mehmet Dinçerler’e ise azmettirici olup olmadıkları soruldu.

Ünlü popçu Berkay'ın İstanbul Etiler'de aracının kurşunlamasına ilişkin soruşturmanın ayrıntıları ortaya çıktı. Adı, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile aşk dedikodularına karışan Berkay, 7 Kasım'da sahne aldığı gece kulübünden çıktıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı. Motosikletli 2 saldırgan kaçarken, Berkay olaydan yara almadan kurtulmuştu. Bir süre sonra da kulübün önünde silahlar patlamıştı.

Şüphelilerden 4'ü serbest kaldı

Polis, ikinci olayda silahı kullanan Uğur K. ve arkadaşlarını mercek altına alındı. 1 ayda bu grubun her cuma kulübe gidip olay çıkardıkları belirlenince, ilk saldırıda da şüpheler Uğur K. ve arkadaşları üzerinde yoğunlaştı. Olay günü bölgede olduğu tespit edilen Uğur K.'nın, lideri cezaevinde bulunan bir suç örgütü ile bağlantısı da ortaya çıktı. Ardından düzenlenen operasyonda Uğur K. (29), Yunus Ş. (20), Ercan Ö. (31) ve Burhan A. (31) ile toplam 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü emniyetten serbest kaldı. Berkay'a saldırıda yer aldığı belirtilen Uğur K. ise "susma hakkını" kullandı.

Asena Erkin ifade verdi

Sorguları tamamlanan Uğur K., Yunus Ş., Ercan Ö. ve Burhan A., adliyeye sevk edildi. Çeşitli suçlardan poliste kayıtları olan şüpheliler, yaralama veya öldürme eylemi gerçekleşmediği için mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Saldırıyla ile ilgili Asena Erkin ve işadamı Mehmet Dinçerler'in de ifadesi alındı. Emniyete çağrılan Erkin ve Dinçerler, "olayın azmettiricisi oldukları" iddialarını reddetti.

Asena Erkin'in, ifadesinde böyle bir olayın içine asla girmeyeceğini belirterek "Benim öyle işlerle işim olmaz. Hayatımdan memnunum" dediği öğrenildi. Mehmet Dinçerler ise ifadeye çağrılmasına şaşırdığını ifade ederek, böyle bir olayda asla yer almayacağını söyledi.

Habertürk

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERASENA ERKİN