UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASLAN ARENA'DA KÜKREMEYE HAZIR!.. KRİTİK MAÇA DAKİKALAR KALDI... İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

ASLAN ARENA'DA KÜKREMEYE HAZIR!.. KRİTİK MAÇA DAKİKALAR KALDI... İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

ASLAN ARENA'DA KÜKREMEYE HAZIR!.. KRİTİK MAÇA DAKİKALAR KALDI... İŞTE MUHTEMEL 11'LER...

Galatasaray, sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. 9 puan gerisinde kaldığı şampiyonluk yarışında artık en ufak kayıp yaşamaya tahammülü olmayan Cim Bom, bugün Akhisar'ı devirip sıralamada rakibinin üstüne çıkmayı hedefliyor. Cim Bom için çok kritik bir gün... Sarı-Kırmızılı ekip, hafta içindeki Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde 2-1 yendiği Akhisar Belediye’yi, bu kez Süper Lig’de konuk ediyor. 

Ancak o günden farklı olarak, iki takım da as kadrosuyla sahada olacak. Ligin sürpriz ekiplerinden Akhisar, yine flaş bir skor almaya kararlı. Ancak bu maçın Galatasaray açısından önemi çok daha büyük. Lider Beşiktaş’ın 9, ikinci Fenerbahçe’nin 8 puan gerisinde kalan Aslan’ın, artık tek bir puan kaybına bile tahammülü yok. Galatasaray eğer bugün kazanamazsa, büyük ihtimalle şampiyonluk yarışına havlu atacak. Peki Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Haberimizde bu sorunun cevabını da bulacaksınız. 

5 maçta 1 galibiyet 

Maçın bir başka kritik tarafı daha var. fanatik'teki habere göre, Akhisar Belediyespor bu hafta itibariyle Galatasaray’ın 2 puan önünde. Cim Bom kazanırsa, rakibinin üstüne çıkıp, 3. sıraya yükselecek ve zirve takibine devam edecek. Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırıp göreve Mustafa Denizli’yi getiren Galatasaray’da, beklentiler ise azalmış durumda. Ligdeki son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Aslan, Arena’da bu şanssızlığı kırmanın planlarını yapıyor. 

Mustafa hoca takımı uyardı 

Aslan’ın teknik patronu Mustafa Denizli, bugünkü Akhisar maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Son antrenman öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan tecrübeli hoca, “Kupa maçı sizi aldatmasın. Bu kez çok daha sağlam bir rakibe karşı oynayacağız. Çok dikkatli olmalıyız” dedi. Denizli, Selçuk ve Burak’ın yokluğunda da Sneijder ile Podolski’den daha fazla sorumluluk almasını istedi. 

Cim Bom’da son dakika 

Galatasaray’da kaptan Selçuk cezalı. Ayrıca Burak, Hamit ve Denayer’in sakatlığı devam ediyor. Sakatlığını atlatan Carole’nin ise 18 kişilik kadroya girmesi bekleniyor. 

Akhisar’da son dakika 

Türkiye Kupası maçına 10 yedekle çıkan Akhisar Belediye’de, o karşılaşmada 11 oynayan tek as oyuncu olan Douglao kart cezalısı. Konuk ekipte başka eksik bulunmuyor. 

Sınırda ordu var! 

Zorlu maç öncesi Galatasaray’da Yasin, Chedjou, Hakan, Olcan, Sabri, Semih; Akhisar’da ise Ahmet Cebe, Güray Vural, Onur Ayık kart cezası sınırında bulunuyor. 

26 maçtır atıyor 

Galatasaray, ligde çıktığı üst üste 26 maçta da gol atmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar bu periyotta rakip ağları 53 kez havalandırırken, en son 8 Mart 2015’te Kadıköy’de 1-0 kaybettiği Fenerbahçe derbisini boş geçmişti. 

10 puan kaybetti 

Cim Bom, ligde çıktığı üst üste 5 maçta 10 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki tek galibiyetini ligin 14. haftasında TT Arena’da 3-0’lık sonuçla Bursaspor karşısında yaşamıştı. Cim Bom diğer 4 karşılaşmadan ise 2 yenilgi, 2 beraberlikle ayrıldı. 

Evde seri vakti 

Galatasaray’ın TT Arena karnesi nispeten daha iyi. Bu sezon sadece ligin 2. haftasında Osmanlıspor’a 2-1 kaybeden Cim Bom, ardından sahasında oynadığı 6 lig maçında 2 beraberlik, 4 galibiyet yaşadı. 

Akhisar korkutuyor 

Konuk ekip Akhisar Belediye, ligin son 10 haftasında oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle toplam 22 puan kazandı. 

94. farklı rakip 

Mustafa Denizli, teknik direktörlük kariyeri boyunca Süper Lig’de görev yaptığı takımlar ve milli takım kariyeri dahil 457 resmi maçta 93 farklı rakibe karşı mücadele etmiş. Denizli, puan cetvelinde Galatasaray’ın iki puan üstünde 3. sırada yer alan Akhisar Belediye karşısına ise ilk kez çıkacak. 

Bitnel’le firesiz 

Mücadelenin hakemi Deniz Ateş Bitnel, şu ana kadar Galatasaray sadece 1 maçını yönetti ve Aslan o karşılaşmayı kazandı. Bitnel, Akhisar’ın ise 6 maçında düdük çaldı. Manisa ekibi 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti. 

Tribünde protesto hazırlığı 

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Akhisar maçında takımı ve yönetimi protesto eden taraftarların, bugünkü karşılaşmada da protestoya devam edeceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar hiçbir oyuncuyu tribüne çağırmayacak. Maç öncesi, devre arası ve 90 dakika sonunda futbolcular ve başkan Dursun Özbek aleyhine tezahürat yapılacak. Ayrıca karşılaşma sırasında da taraftarlar sahaya sırtlarını dönerek tepkilerini gösterecek. 

Muhtemel 11'ler 

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Deniz Ateş Bitnel

STAT: TT Arena 

GALATASARAY

Muslera

Tarık

Semih

Hakan

Olcan

Yasin

Chedjou

Bilal

Podolski

Sneijder

Umut

TD: Mustafa Denizli 

AKHİSAR BLD

Lukac

Ahmet

İsmail

Caner

Kadir

Merter

Sami

Nguemo

Güray

Custodio

Rodallega

TD: Cihat Arslan

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13