UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYANIN EN DEĞERLİ GİTARI İLE YAŞAYAN EN ÖNEMLİ GİTARİSTLERDEN VICTOR MONGE SERRANITO TÜRKİYE'DE BULUŞTU!..

DÜNYANIN EN DEĞERLİ GİTARI İLE YAŞAYAN EN ÖNEMLİ GİTARİSTLERDEN VICTOR MONGE SERRANITO TÜRKİYE'DE BULUŞTU!..

DÜNYANIN EN DEĞERLİ GİTARI İLE YAŞAYAN EN ÖNEMLİ GİTARİSTLERDEN VICTOR MONGE SERRANITO TÜRKİYE'DE BULUŞTU!..

Dünyanın en değerli gitarı, yaşayan en önemli gitaristlerden Victor Monge Serranito buluştu

Atasay Mücevherat’ın Türkiye’ye getirdiği, “Dünyanın En Değerli Gitarı” ile Sertab Erener ve eşi Emre Kula’nın ilk kez birlikte aynı sahneyi paylaştığı çok özel geceye, dünyaca ünlü yaşayan en önemli gitaristlerden Flamenko sanatçısı Victor Monge Serranito da katıldı.

Tükenmek bilmeyen enerjisi ve Flamenko müziğine getirdiği devrim ile yaşayan en önemli gitaristlerden Victor Monge Serranito, Sertab Erener ve eşi Emre Kula’nın ilk kez birlikte aynı sahneyi paylaştığı geceye katılarak ünlü çiftin muhteşem performansını izledi.

Atasay’ın getirdiği Guiness Rekorlar Kitabı’na giren “Dünyanın En Değerli Gitarı” Coronet Gitar’ı ile fotoğraf çektiren Serranito, “Pırlanta zaten çok değerli, neyin üzerinde olsa onu değerli kılar. Dünyanın en değerli gitarına dokunuyor olmak bile paha biçilemez bir duygu ancak bir gitara değer katan şey o gitara dokunan ruh veren eller… Önemli olan gitarı çalan parmaklar, sanatçının gitardan çıkarılabildiği sesler… Dünyanın en değerli gitarı Coronet Gitar’a Türkiye’de hayat veren Emre Kula oldu. Muhteşem bir performans sergilediler, tebrik ediyorum” dedi.

Olağanüstü bir müzikal sezgiye ve Flamenko kültüründe derin bir bilgiye ve yere sahip Flamenko sanatçısı ve besteci Victor Monge Serranito dünyanın en önemli gitar virtüözlerinden kabul ediliyor. Son albümü Grammy Ödülleri’nde aday gösterildikten sonra eleştirmenler tarafından En İyi Gitar Solist albümü seçilen, sol elinin hızı ve ritmi, sağ elinin yumuşaklığı ile 20 ‘ye yakın albüm kaydeden ve 100’ün üzerinde festivalde sahne alan Serranito eleştirmenler tarafından çok büyük ve şaşırtıcı bir müzisyen olarak tanımlanıyor.

Tora Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akın ev sahipliğinde Türkiye'ye gelen Victor Monge Serranito, İstanbul'un ardından Antalya'da düzenlenen Uluslararası Antalya Gitar Festivali'nin kapanış konserinde, ardından Ankara'da Türk Amerikan Kültür Derneği'nin açılış konserinde Ankaralı müzikseverlerle buluştu.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREN DEĞERLİ GİTAR