UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? - UÇANKUŞ

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? - UÇANKUŞ

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? - UÇANKUŞ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nun 16'ncı haftasında 20 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün 11:00'de yapacağı idmanla tamamlayacak.

Dün saat 10.00'da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren idmanda Tuzlaspor maçında forma giyen oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma, çabukluk, koordinasyon; sonrasında da 5'e 2 top kapma-pas çalışması gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertli futbolcular dar ve geniş alanlarda pas organizasyonları, son olarak da dar alanda çift kale maç ile idmanı tamamladı.

Robin van Persie antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Raul Meireles ve Alper Potuk takımdan ayrı özel program uyguladı.

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün saat 11.00'de yapacağı idmanla tamamlayacak. 20 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan maç Lig TV'den canlı yayınlanacak.

Pereira'dan öğrencilerine: Güzel futbol ve 3 puan

Teknik direktör Vitor Pereira, Gençlerbirliği mücadelesinde de hız kesmek istemiyor.vrupa Ligi’nde gruptan çıkan, Türkiye Kupası’ndaki ilk maçını kazanan ve Süper Lig’de şampiyonluk yarışını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, Gençlerbirliği mücadelesinde de hız kesmek istemiyor. Bu sezonki amaçlarının, üç kulvarda da kupa kaldırmak olduğunu belirten Pereira, Gençler sınavı öncesi oyuncularıyla görüştü, onlardan iki şey istedi. Portekizli çalıştırıcının takıma, “Her maçı final olarak görmenizi istiyorum. Tüm maçları tek tek ele alacağız. Kazanacağımız her karşılaşma, bizi mutlu sona götürecek. Ankara’da sizden 3 puan ve güzel futbol bekliyorum” dediği öğrenildi. 

Bu arada daha önce Osmanlıspor’la Ankara’da oynanan maça otobüsle gidip, otobüsle dönen Fenerbahçe kafilesi, bu kez kış şartları sebebiyle programını değiştirdi. Dün sabah idmanının ardından Sarı-Lacivertliler, 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’dan, özel bir uçakla Başkent’in yolunu tuttu. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de kafilede yer aldı.

Forvete ilk aday! Muhammet Demir...

Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Gaziantepsporlu golcü Muhammed Demir için yönetim yine nabız yoklayacak. Son dönemde Fenerbahçe’nin transfer gündemini meşgul eden Gaziantepsporlu golcü Muhammet Demir için yönetim yine nabız yoklayacak. Vitor Pereira’nın, “Fernandao ve Robin van Persie’ye alternatif yok” görüşünü yönetimle paylaştığı, bunun üzerine devre arasında önceliğin hücum hattına verileceği bildirildi. Yönetimin, ocak ayında Gaziantep kulübüyle masaya oturup, Muhammed’i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Ayrıca Valencialı Sofiane Feghouli için de temasların sürdüğü öğrenildi.

Fenerbahçe'ye inanılmaz teklif!

Fenerbahçe'nin iki yıldızı Nani ve Van Persie'ye Çin'den teklif var... Yüksek yıllık ücret ve bonservis bedelleriyle birbirinden önemli isimler Çin’in yolunu tutarken, hatırlanacağı gibi sezon başında Beşiktaş’ın yıldızı Demba Ba da, 13 milyon Euro bonservis karşılığında Shanghai Shenhua’ya gitmişti. Süper Lig’i önemli bir pazar olarak gören Çin ekipleri, şimdi de F.Bahçe’nin yıldızlarına göz dikti... Shanghai Sıpg takımı, Sarı-Lacivertliler’in sezon başında M.United’dan kadrosuna kattığı Robin van Persie ile Luis Nani’yi renklerine bağlamak için harekete geçti. Her iki yıldıza da yıllık 5’er milyon Euro teklif eden Çin kulübü, Sarı-Lacivertli kulübe ise bonservis bedeli olarak 22 milyon Euro önerdi. Hollandalı golcüsü ve Portekizli yıldızını şimdilik satmak istemeyen Fenerbahçeli yöneticiler ise Shanghai Sıpg’ın bu teklifine “Rakam 30 milyon Euro’ya çıkarsa düşünürüz” şeklinde karşılık verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13