UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DIGITURK KULLANICILARINA MÜJDE! UÇANKUŞ TV, DIGITURK’TE! UÇANKUŞ TV, ARTIK DIGITURK-TÜRKSAT PAKETİNDE 70’NCİ KANALDA!..

DIGITURK KULLANICILARINA MÜJDE! UÇANKUŞ TV, DIGITURK’TE! UÇANKUŞ TV, ARTIK DIGITURK-TÜRKSAT PAKETİNDE 70’NCİ KANALDA!..

DIGITURK KULLANICILARINA MÜJDE! UÇANKUŞ TV, DIGITURK’TE! UÇANKUŞ TV, ARTIK DIGITURK-TÜRKSAT PAKETİNDE 70’NCİ KANALDA!..

Digitürk kullanıcılarına müjde…

Türkiye’nin ilk ve tek sosyal yaşam kanalı UçanKuş TV, artık Digitürk’te…

“Hayata hoş bakanların kanalı” sloganıyla dikkatleri üzerine çeken UçanKuş TV, artık Digitürk Türksat paketinde 70. kanalda yerini aldı.

Böylece 16 aydır yayın hayatında olan ve hızla büyüyen UçanKuş TVUydu yayını, Teledünya-kablo, D Smart, Tivibu, Türkcell TV, Filbox, Mobil TV, internet-cep-tablet’ten sonra Digitürk’te de yerini alarak, böylece tüm platformlarda izlenebilir bir hale geldi.

Bu arada Digitürk’le ilgili küçük bir not:

UçanKuş TV’’yi, Digitürk-Türksat paketinde 70. kanalda izleyebilirsiniz. Bilindiği gibi Digitürk yayınlarını Eutelsat paketi ve Türksat paketi olarak iki ayrı şekilde takip edebiliyorsunuz. İki tarafın yayını da yüzde 90 aynı ve iki paket de aynı anda maçları canlı yayınlıyor. Siz şayet Eutelsat paketindeyseniz, 70’nci sırada yabancı bir kanalı, Eurosport News kanalını göreceksiniz.Digitürk’ü(+90 212 473 73 73) bir aramayla hemen diğer pakete geçebiliyorsunuz ve her şeyin aynı olduğunu görüyorsunuz ancak 70’nci kanalda bu kez karşınıza UçanKuş TV çıkıyor. Şayet, zaten Digitürk Türksat paketi kullanıyorsanız, 70. kanalda zaten doğrudan UçanKuş TV kanalı karşınıza çıkıyor.

 

NASIL İZLERİM?

UYDU YAYINI:

Türksat: 3 A
Frekans: 11509
Polarizasyon: Yatay (H)
Sembol Oranı: 30000
Fec: 2/3

(UçanKuş TV’yi Türkiye’nin dört bir yanından ve ayrıca doğuda, Azerbaycan’dan, İran’dan, batıda İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre, Almanya, İtalya hatta İsveç, Norveç’e kadar Avrupa’nın her yerinden takip edebilirsiniz)

TELEDÜNYA (KABLO)
Uçankuş TV’yiTeledünya 111. kanalda izleyebilirsiniz. 

DIGITURK-TÜRKSAT:

UçanKuş TV’yi, Digitürk-Türksat paketinde 70. kanalda izleyebilirsiniz. (Bilindiği gibi Digitürk yayınlarını, Eutelsat paketi ve Türksat paketi olarak iki ayrı şekilde takip edebiliyorsunuz. İki tarafın yayını da yüzde 90 aynı ve iki paket de aynı anda maçları canlı yayınlıyor. Siz şayet Eutelsat paketindeyseniz, 70’nci sırada yabancı bir kanalı, Eurosport News kanalını göreceksiniz.Digitürk’ü (+90 212 473 73 73) bir aramayla hemen diğer pakete geçebiliyorsunuz ve her şeyin aynı olduğunu görüyorsunuz ancak 70’nci kanalda bu kez karşınıza UçanKuş TV çıkıyor. Şayet, zaten Digitürk Türksat paketi kullanıyorsanız, 70. kanalda zaten doğrudan UçanKuş TV kanalı karşınıza çıkıyor. 

D SMART
Uçankuş TV’yi, D-Smart 93’üncü kanalda izleyebilirsiniz. 

TİVİBU
Uçankuş TV’yi, Tivibu 47'inci kanalda izleyebilirsiniz. 

TURKCELL TV+
Uçankuş TV’yi, Turkcell TV+ 91'inci kanalda izleyebilirsiniz. 

FİLBOX
Uçankuş TV’yi, Filbox 33’üncü kanalda izleyebilirsiniz. 

MOBİL TV: Uçankuş TV’yi ios (iphone v.s) (İndirmek için tıklayın) ve Android (İndirmek için tıklayın) işletim sistemine sahip cihazlarınızdan Uçankuş TV aplication’unu indirerek, izleyebilirsiniz. 

İNTERNET-CEP-TABLET:
Uçankuş TV’yi
  internet üzerinden takip etmek isteyenler ucankus.com'dan ( ucankus.com/tv ) sürekli canlı olarak verilen Uçankuş TV yayınını takip edebilirler.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdigitürk  ucankus