UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FRANKENSTEIN “KAPALI GİŞE” OYNUYOR! YAKIŞIKLI OYUNCU CANSEL ELÇİN OYUNLA İLGİLİ MUTLULUĞUNU ANLATTI!..

FRANKENSTEIN “KAPALI GİŞE” OYNUYOR! YAKIŞIKLI OYUNCU CANSEL ELÇİN OYUNLA İLGİLİ MUTLULUĞUNU ANLATTI!..

FRANKENSTEIN “KAPALI GİŞE” OYNUYOR! YAKIŞIKLI OYUNCU CANSEL ELÇİN OYUNLA İLGİLİ MUTLULUĞUNU ANLATTI!..

Cansel Elçin, “Fransa ve Broadway de bile böyle bir prodüksiyon görmedim”

Geçtiğimiz hafta prömiyeri gerçekleşen, başrollerini Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Kerem Alışık’ın paylaştığı “Frankenstein” tiyatro severlerin beğenisini topladı ve Aralık ayındaki oyun biletleri günler öncesinden tükendi.

Oyunun başrol oyuncusu Cansel Elçin, “Böyle bir projenin içinde olmaktan çok mutluyum. Ben Fransa’da, Broadway’de bile böyle bir mizansen, böyle bir dekor ve prodüksiyon görmemiştim. Oyun gerçekten büyük ilgi gördü ve insanlar oynadığımız 2 oyunda da ayakta alkışladılar. Ben de bunu görünce çok mutlu oldum. Hem seyircilerimize hem de bana bu imkanı verdikleri için Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu'na çok teşekkür ediyorum. Umarım oyunu uzun süre, dünyanın her tarafında oynarız. Frankenstein sonuçta 200 yıllık evrensel bir oyun, dünyanın her yanında aynı ilgiyi göreceğine inanıyorum” dedi.

“Kapalı gişe” oynayan 200 yıllık efsane oyunda Cansel Elçin¸ DR. Vıctor Frankenstein, Deniz Uğur; Elizabeth Lavenza, Kerem Alışık, Yaratık rolünü canlandırırken, De Caley rolü ile usta oyuncu Yılmaz Gruda sahnede…

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu’nun 20. Yılında büyük bir prodüksiyonla, Türkiye’de ilk kez sahnelenen “Frankenstein” 19 Aralık Cumartesi Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak.

Mary Shelley'in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye'nin çevirisini yaptığı FRANKENSTEIN Şakir Gürzumar yönetimininde 12 Aralık Cumartesi Zorlu PSM Dram Sahnesi’nde izleyici ile buluştu.

Frankenstein hakkında…

İlk kez Fransızca olarak 1818 yılında Büyük Britanya’da yayınlanan kitabın ardından günümüze kadar birçok kez tiyatro ve sinemaya uyarlanan “Frankenstein”, bilinenin aksine yaratığın değil yaratıcısının adıdır. Yaratığın bir ismi yoktur. Romanda toplum dışına itilen, kendi savaşını veren ve bu savaşta yenilen farklı insanların acıklı öyküsü anlatılmaktadır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCANSEL ELÇİN  FRANKENSTEIN