UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL: GEÇEN YAZ AYRILIP BARIŞAN ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ İLE ŞÜKRAN OVALI YİNE Mİ AYRILDI?

UÇANKUŞ ÖZEL: GEÇEN YAZ AYRILIP BARIŞAN ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ İLE ŞÜKRAN OVALI YİNE Mİ AYRILDI?

UÇANKUŞ ÖZEL: GEÇEN YAZ AYRILIP BARIŞAN ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ İLE ŞÜKRAN OVALI YİNE Mİ AYRILDI?

Efsane Star Wars serisinin son filmi Star Wars 'Güç Uyanıyor'un dünya ile aynı anda gece yarısı yapılan galasına konuk oluyoruz. Konukların ışın kılıçları arasından geçerek salona girip çıktıkları Etiler’de bir AVM’de düzenlenen galaya Gökhan Türkmen, Büşra Pekin, Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, Akasya Asıltürkmen ve Şükrü Özyıldız gibi birçok ünlü isim katıldı.

Filmden ilk çıkan ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen oluyor. Ünlü şarkıcı bilim kurgu filmlerini çok sevmediğini dile getiriyor.

Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu’nu elindeki ışın kılıcı ve yanından bir an olsun ayırmadığı eşi Derya Beşerler ile görüntülüyoruz. Çiftimiz filmi çok beğendiklerini söylüyor. Filmden çıkan ünlü oyuncu Büşra Pekin filmin hala etkisi altında olduğunu anlatıyor.

Büşra Pekin, sevgilisi Ersay Üner’le katıldığı galaya hazırlıklı geldiğini ve ışın kılıçlarına uyumlu olması için ışıklı ayakkabılarını giydiğini söylüyor. 

Şükran Ovalı ile bir dargın bir barışık yaşadığı aşkla dikkatleri üzerine toplayan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız’da galaya katılan isimler arasındaydı.

Son dönemlerde Şükran Ovalı ile ayrıldığı dedikodularına konu olan yakışıklı oyuncu galaya tek başına katılarak adeta hakkında çıkan dedikoduları doğrulamış oluyor. Şükrü Özyıldız, filmi Büşra Pekin ile birlikte izlerken gecede yaşadıklarını instagram hesabından takipçilerine paylaştı. 

 

Ancak ikilinin henüz ayrılmadığı aralarının limoni olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13