UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVİLEN DİZİ “EVLİ VE ÖFKELİ”NİN 11. BÖLÜMÜNDE ORTALIK KARIŞACAK!..

SEVİLEN DİZİ “EVLİ VE ÖFKELİ”NİN 11. BÖLÜMÜNDE ORTALIK KARIŞACAK!..

SEVİLEN DİZİ “EVLİ VE ÖFKELİ”NİN 11. BÖLÜMÜNDE ORTALIK KARIŞACAK!..

Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı ve önümüzdeki hafta Dilek Evli ve Öfkeli 11. bölümde ortalığı karıştıracak.

Dilek, önümüzdeki hafta 20 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek Evli ve Öfkeli yeni bölümde ortalığı karıştıracak. Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki Dilek, Seray ile Deniz’i sorguya çekip gerçekleri öğrenmeye çalışacak. Ancak belli ki sorgulama abartıp Deniz’in suratına bir bardak su atınca Deniz epey öfkelenecek! Peki Kızlar, Seray ile Deniz’in ağızlarındaki baklayı çıkartabilecekler mi?

DİLEK’İN “ÖLDÜRDÜĞÜ” ADAM KİM?

Sorgulama hadisesi dışında Evi ve Öfkeli 11. yeni bölüm fragmanında bir de Dilek’in yaşlı bir adamla konuştuğu görülüyor. Dilek, adamın kimi kimsesi olup olmadığını sorgularken onu öldürdüğünü zannedecek ve panik yaratacak.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE DİLEK’TEN YENİ TAKTİK!

Dilek, Tarık’ın Elif’le ilişkisinin devam ettiğini görünce hayal kırıklığına uğradı. Seray’ın onu desteklemesi ve adeta gaz vermesi üzerine Tarık’a karşı farklı bir taktik kullanmaya başlayıp ona mesafeli durdu.

Dilek, Deniz’in boşluğunu doldurmak için Seray’a asistanlık yapmaya başladı ve sette Yeşilçam’ın eski çapkınlarından Lütfü ile tanıştı.

Murat, ise Esra’nın annesinin esrarengiz kaybıyla ilgili davanın peşini bırakmadı. Esra’dan saklamaya çalışsa da Esra, Murat’ın bir şeylerin peşinde olduğunu anladı ki bunu oartaya çıkartmak için Murat’ı ve sıkıştırdı. Murat somut bir delile ulaşana kadar Esra’ya bir şey söylememeye çalışırken Evli ve Öfkeli son bölümde ikisini de şaşırtan bir gelişme oldu.

Mine, Metin’den şiddet gördüğünü kardeşi ve en yakın arkadaşlarına söyleyemedi. Başına gelenlerden ötürü utanıyordu. Metin ise boş durmayacak ve Evli ve Öfkeli 10. bölümde Mine ile Cenk arasında bir ilişki olduğu dedikodularını yaydı.

Seray, ne kadar kaçınmaya çalışlsa da Evli ve Öfkeli son bölümde Deniz’le yüzleşmek zorunda kaldı. Deniz, Seray’ın evine yerleşti. İkisi arasındaki sırrı öğrenen Gülendam da Seray’ı pazarlık masasına oturttu. Seray ya Macit’i boşayacak ya da herkes bu sırrı öğrenecek ve Seray’ın bütün kariyeri mahvolacaktı.

“EVLİ VE ÖFKELİ” DİZİSİNİN 11. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREVLİ VE ÖFKELİ  11. BÖLÜM  FRAGMAN