UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUMBER1 TÜRK’TE KADİR ÇETİN’İN KONUĞU OLAN ZİYNET SALİ’DEN OLAY AÇIKLAMALAR: “CESUR VE DELİ BİR KADINIM, ERKEKLERE ACIMAM!..”

NUMBER1 TÜRK’TE KADİR ÇETİN’İN KONUĞU OLAN ZİYNET SALİ’DEN OLAY AÇIKLAMALAR: “CESUR VE DELİ BİR KADINIM, ERKEKLERE ACIMAM!..”

NUMBER1 TÜRK’TE KADİR ÇETİN’İN KONUĞU OLAN ZİYNET SALİ’DEN OLAY AÇIKLAMALAR: “CESUR VE DELİ BİR KADINIM, ERKEKLERE ACIMAM!..”

Altıncı albümüyle beğeni toplayan Ziynet Sali, Number1 Türk’te Kadir Çetin İle Number1 Star’a konuk oldu.

Ziynet Sali son derece samimi sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyicilerle buluştu. İşte Number1 Star’da  Ziynet Sali nin katıldığı programdan  bazı başlıklar:

Sinan Akçıl’ın Güzel Şarkıları Benim Kısmetimdi.

Bir önceki albümü için Sinan Akçıl ile çok verimli bir dönem geçirdiğini, her şarkının kendisine özel olarak yapıldığını söyleyen Sali ‘’Sinan’ın güzel şarkılarını ben aldım; demek ki benim kısmetimmiş’’ dedi.

Mevsimsizim Şarkısı Kötü Bir Döneme Denk Geldi.

Ülkemizde yaşanan sıkıntılardan dolayı şarkının yeterli ilgiyi göremediğini  fakat çok iyi bir iş olduğu için yine de kendini kurtardığını belirtti.

Hipoglisemi Çıktı Sağlıklı Beslenmeye Başladım.

Çikolataya çok düşkün olduğunu söyleyen Ziynet Sali ‘’hipoglisemiyi öğrendikten sonra doktor kontrolü ile sağlıklı beslenmeye başladığını ve diyete girdiğini anlattı.

 Cesur Ve Deli Bir Kadınım!

‘’İçime sinmeyen hiçbir şeyi kimse bana yaptıramaz. Korkusuzum, cesurum,deliyim.’’diyerek karakterini anlatan Ziynet Sali bu özelliklerinin özel hayatında kendisi için dezavantaj olduğunu ve hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Annelik Duygusunu Tatmak İstiyorum.

Yuva kurup çocuk sahibi olmak en çok istediği şeyler arasında olan Ziynet Sali ‘’bir çocuk yetiştirmenin tadına varmak istiyorum.’’ dedi.

Kıskancım..

‘’Günlük yaşantımda maskülen tavrım ağır basar. Bu tarafım ezici bir güç gibi algılanıyor,bu yüzden kimse beni çekemiyor.’’Neşeli ve pozitif bir insan olsam da benim içimde de hüzünlü, benim bile tanımadığım bir Ziynet var.’’ Dedi.

Erkeklere Acımam!

Erkekler konusunda acımasız olduğunu söyleyen sanatçı sonrasında üzüldüğünü fakat telafi etme konusunda da başarısız olduğunu dile getirdi.

Şarkılarımdaki Enerjiyi Yenilerim.

Albümlerinde  özellikle çok fazla aynı besteciden şarkı almamaya, aynı aranjör ile çalışmamaya dikkat ettiğini söyleyen başarılı sanatçı şarkılarımın enerjisini bu şekilde yenileyebiliyorum dedi.

Jennifer Lopez İle Tanıştık.

Son olarak,İlk günden beri Jennifer Lopez ile benzerliği dikkat çeken güzel şarkıcı 2 yıl önce tanışıp, aynı sahnede konser verdiklerini söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkadir çetin  ziynet sali  numberone