UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV'NİN DÜNKÜ "NUR YERLİTAŞ HABERİ" BUGÜN DOĞRULANDI!.. İŞTE DETAYLAR!..

FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV'NİN DÜNKÜ "NUR YERLİTAŞ HABERİ" BUGÜN DOĞRULANDI!.. İŞTE DETAYLAR!..

FLAŞ!.. UÇANKUŞ TV'NİN DÜNKÜ "NUR YERLİTAŞ HABERİ" BUGÜN DOĞRULANDI!.. İŞTE DETAYLAR!..

İşte dün akşam Uçankuş Tv'de yayınlanan haber: 

Uçankuş TV özel haber…

Nur Yerlitaş ani bir kararla İşte Benim Stilim yarışmasından ayrıldı.

Nurella lakabı takılan Nur Yerlitaş, bu yarışmanın jüri koltuğunda adeta bir efsaneyaratmıştı.

Yarışmanın sürekli ve tek konuşulan ismiydi.

Ancak bugün yapımcısıyla ciddi sorunlar yaşayan ve yeni sezon çekimleri konusunda ücret olarak anlaşamayan Nur Yerlitaş’ın, bu hafta yapılacak final çekimlerinden ve finalden sonra artık yarışmada yer almayacağı öğrenildi.

Nur Yerlitaşİşte Benim Stilim’in sembol ismiydi. Peki şimdi o bırakınca ne olacak?..

Nurella’yı devam etmesi konusunda bir türlü ikna edemeyen yapım şirketi, Nur Yerlitaş’tan doğacak boşluğu doldurmak için bugün iki isimle birden görüştü ve prensipte anlaştı.

Nur Yerlitaş’ın boşluğunu doldurmak için yapılan görüşmeler sonunda hemNeslihan Yargıcı, hem de Hakan Akkaya’yla jüriye dahil olmaları için el sıkışıldı.

Bu arada olan ise Kemal Doğulu’ya oldu.

Nur Yerlitaş bırakınca, kadroyu iyice güçlendirmek zorunda olduklarını hisseden yapımcılar, Kemal Doğulu’dan vazgeçtiler…

Bakalım, geniş fan kitlesiyle yarışmayla özdeşleşen Nur Yerlitaş konusunda önümüzdeki günlerde acaba neler yaşanacak?.. Ama belli ki bu konu daha çok konuşulacak.  

Ve az önce program yapımcılarının haberi doğrulayan açıklaması: 

"1,5 yıldır  İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş’la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star’ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim  hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır.Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı  ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz. " 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnur yerlitaş  işte benim stilim