UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK ASILLI ALMAN OYUNCU MESUT ÖZİL ADA BASINININ GÜNDEMİNDE!..

TÜRK ASILLI ALMAN OYUNCU MESUT ÖZİL ADA BASINININ GÜNDEMİNDE!..

TÜRK ASILLI ALMAN OYUNCU MESUT ÖZİL ADA BASINININ GÜNDEMİNDE!..

Şampiyonlar Ligi'nde Olympiakos karşısında tur mücadelesi veren Arsenal'i, hat-trick yapan Olivier Giroud ve asistleriyle yıldızlaşan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil kurtardı.

Arsenal'in, Devler Ligi'nde son 16 takım arasına kalabilmesi için Olympiacos'u deplasmanda 2 gol farkıyla yenmesi gerekiyordu. Arsenal, Olivier Giroud ve Mesut Özil'in muhteşem performansıyla mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı.

"YAPTIĞI ASİSTLERİ SADECE MESSI YAPABİLİYOR"

Maçı İngiltere'de naklen naklen veren BT Sport, maç sırasında yaptığı yorumlarda Mesut Özil'i göklere çıkarırken, "O'nu tenkit edenler futbolda tembel olduğunu söylüyor ama muhteşem futbol oynuyor. Yaptığı asistleri dünyada sadece Lionel Messi yapabiliyor. Olympiacos maçında da takımın direğiydi" yorumunu yaptı.

İngiliz gazetelerinde ise Mesut Özil'e 10 üzerinden 9 puan verildi. 3 gol attığı için Olivier Giroud ise 9.5 puan aldı. The Times gazetesi "Giroud ve Özil Arsenal'i hurda olmaktan kurtardı" başlıklı haberinde, Mesut Özil'in yaratıcı artistik futboluna dikkati çekerken, Türk asıllı oyuncunun takımına güven verdiğini yazdı.

Birçok gazete, Mesut Özil'in, 42.5 milyon Sterlin'lik rekor transfer ücretini hak ettiğini yazdı.

Üst tura kalan 16 takımı tanıtan The Times, "Finallerde Arsenal'de izlenecek futbolcu Mesut Özil" yorumunda bulundu.

 DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMESUT ÖZİL