UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM” DİZİSİNE SÜRPRİZ BİR TRANSFER GERÇEKLEŞTİ!.. İŞTE O İSİM!..

“MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM” DİZİSİNE SÜRPRİZ BİR TRANSFER GERÇEKLEŞTİ!.. İŞTE O İSİM!..

“MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM” DİZİSİNE SÜRPRİZ BİR TRANSFER GERÇEKLEŞTİ!.. İŞTE O İSİM!..

Yapımcılığını Tims Productions'ın üstlendiği, başrollerini, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, Sinan Tuzcu , Tülin Özen, Erkan Kolçak Köstendil, Nadir Sarıbacak ve Kadir Doğulu gibi isimlerin paylaştığı diziye, daha önce Merhamet, Kadim Dostum ve Adı Mutluluk dizilerinde rol alan Dilara Aksüyek dahil oldu.

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR

Dilara Aksüyek 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir’in en büyük ve en güzel ilçelerinden biri olan Karşıyaka ilçesinde doğmuştur.İzmir’de zaten özellikle Karşıyaka ve Göztepe’yi bilmeyen yoktur. Boyu 1.65 kilosu ise 55-56 arasındadır.7-8 yaşına kadar doğmuş olduğu Karşıyaka’da yaşamış ardındanda babasının işi sebebi ile Edirne’ye gitmişlerdir.Çocukluk yılları Trakya Üniversitesi’nin lojmanlarında geçmiştir.

Ufak yaşlardan beri rol yapmayı seven oyuncu 2007 senesinde İstanbul’a gitmiş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezine yazılarak burada tiyatro eğitimi almıştır.Başarılı bir eğitimin neticesinde buradan mezun olmuş ardından ise 2012 tarihinde ilk oyunculuğuna başlamıştır.Evlerden Biri adındaki dizide oynayan oyuncu reytingler sebebi ile yayından kaldırılmıştır.

2013 tarihinde ise Merhamet adındaki dizide oynamış ve Şadiye karakterini canlandırmıştır.Bu dizide mükemmel bir oyunculuk sergileyip onu izleyen herkesin beğenisini kazandı.2014 senesinde Kadim dostum dizisinde Deniz karakterini oynadı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13