UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SETLERE GERİ DÖNEN ÜNLÜ OYUNCU HANDE ATAİZİ’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

SETLERE GERİ DÖNEN ÜNLÜ OYUNCU HANDE ATAİZİ’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

SETLERE GERİ DÖNEN ÜNLÜ OYUNCU HANDE ATAİZİ’DEN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

Şimdiye kadar yer aldığı projelerle büyük başarı yakalayan ve ciddi bir hayran kitlesi olan ünlü oyuncu Hande Ataizi, uzun bir aradan sonra ilk kez “Hayat Mucizelere Gebe “ için kamera karşısına geçti.

Çekimlerinin son sürat devam ettiği dizide Süheyla karakteri ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Süheyla’ya nasıl hazırlandığı ve özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

“Süheyla’yı ilk okuduğumda kendime çok yakın buldum. Deli dolu Süheyla bana çok benziyor. Herkes mazbut, düzgün olsa Dünya sıkıcı bir yer olmaz mı? Biri de farklı olsun. Ama tabi ki Süheyla’ya hazırlanmak hiç kolay olmadı. Hala protein diyetime devam ediyorum ve haftada sekiz saat spor yapmayı hiç ihmal etmiyorum” dedi.

Annelik ve evlilik hakkında da samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu,

“Bana senin mucizen ne diye soruyorlar, benim için hayatımın mucizesi oğlum Leon oldu. Çocuk istiyordum bir türlü olmadı, hep düşük yaptım. Sonra akışına bırakma kararı aldım ve mucizem gerçekleşti” dedi

Birçok evliliğin ekonomik sebeplerden bittiğini savunan Ataizi “Kadın çalışmaz ise evlilik biter, Kadının erkeğe maddi yük olması bence çok yanlış “ şeklinde açıklama yaptı.

3 kuşak kadının hikayesini eğlenceli bir dille anlatan  “Hayat Mucizelere Gebe” her Pazar saat 21.00’de Kanal D’de.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhande ataizi