UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İ KIZDIRAN SORU!..

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İ KIZDIRAN SORU!..

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞENOL GÜNEŞ'İ KIZDIRAN SORU!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon maçı öncesi basın açıklaması yaptı. Güneş, bir basın mensubunun Querasma'nın, transfer teklifleri aldığı yönündeki sorusuna, "Transfer iddiaları gereksiz. Geyik muhabbeti yapmak istemiyorum' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon'u mağlup ederek gruptan lider olarak çıkmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın deplasmanda Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Arjantinli futbolcu Jose Sosa basın toplantısı düzenledi.

Daha önce grupta Sporting Lizbon, Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş'ın çekişeceğini söylediğini ifade eden Güneş, "Son maçlara gelindiğinde tam da düşündüğümüz gibi oldu. Her takımın çıkma şansı var. Her şey belli olacak. Lizbon'un aldığı sonuçlarla grup dengelerinin bozulduğunu görüyoruz. Beklentimiz kazanabilmek ve gruptan birinci olarak lider olarak çıkmak" dedi.

Portekiz ekibinin gücünü bildiklerini vurgulayan Güneş, "İyi oyuncuları var, iyi hocaları var. Biz de iyi takımız. Onlar da liginde lider, biz de. Umarım düşündüğümüz gibi bir maç olur ve kazanırız" diye konuştu.

"BÜTÜN OYUNCULARIM EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR"

Görev verdiği bütün oyuncuların en iyisini yapmaya çalıştığını vurgulayan siyah-beyazlı takımın teknik patronu, "Sporting maçında da elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Sonraki maçları düşünmüyoruz. En iyi oyunumuzu oynayıp, galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz. Ne Sporting ne de biz favoriyiz. İki takım da iyi futbol oynayan, takımlar, favori yok" ifadelerini kullandı.

"QUARESMA İÇİN BİZE BİR TEKLİF GELMEDİ"

Bir basın mensubunun Querasma, transfer teklifleri aldığı yönündeki bir soruya ise tecrübeli teknik adam, "Transfer iddiaları gereksiz. Geyik muhabbeti yapmak istemiyorum. Ricardo'dan memnunuz. Her oyuncuya teklif olabilir. Bize bir teklif gelmedi. Transfer döneminde geldiğinde o zaman değerlendiririz" sözlerini sarf etti.

SOSA: "SON NOKTAYA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Jose Sosa ise Lizbon'a rahat bir şekilde gelmeyi istediklerini ancak bunu başaramadıklarını vurgulayarak, "Zor bir maç olacak ama istediğimizi almak için elimizden geleni yapacağız. Kazanmak hem takımın öz güvenini hem de taraftarın öz güvenini yükseltiyor. Son zamanlarda işler takım ve benim için yolunda gidiyor. Kesinlikle devam etmek istiyoruz. Daha önümüzde uzun yol var. Yarıştığımız bütün kulvarlarda gidebildiğimiz son noktaya kadar gitmek istiyoruz" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERŞENOL GÜNEŞ