UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. OKTAY KAYNARCA, DENİZ SEKİ KONUSUNDA ESTİ ESTİ, GÜRLEDİ?.. KİMİN KULAKLARINI FENA ÇINLATTI?.. İŞTE OLAY SÖZLER!..

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. OKTAY KAYNARCA, DENİZ SEKİ KONUSUNDA ESTİ ESTİ, GÜRLEDİ?.. KİMİN KULAKLARINI FENA ÇINLATTI?.. İŞTE OLAY SÖZLER!..

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. OKTAY KAYNARCA, DENİZ SEKİ KONUSUNDA ESTİ ESTİ, GÜRLEDİ?.. KİMİN KULAKLARINI FENA ÇINLATTI?.. İŞTE OLAY SÖZLER!..

Biraz önce ulaştık Oktay Kaynarca’ya

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’ya, “Deniz Seki’nin dizinizde oynaması konusu çok konuşuluyor, siz ne diyorsunuz, sesiniz çıkmıyor” demeye kalktık, bir baktık öyle dolu yakalamışız ki usta oyuncuyu…

Derin bir sohbet başladı.

Öyle kızgındı ki Oktay Kaynarca

Konuya feci muhalif olan Gülben Ergen’in eşinin de kulağının çınladığı sohbetten işte önemli satır başları:

“Öncelikle çok üzüntü verici bir durum bu… Birilerinin cebinde taş biriktirip atmaya hazır beklemesi… Taş attıkları da kim, Deniz Seki…. Daha düne kadar bağırlarına bastıkları şarkılarını dinledikleri, dinlerken sevgililerini akıllarına getirdikleri Deniz seki… Bizim Deniz işte ya… Ne yapmışsa kendine yapmış.. Bir şey yapmışsa, kendine yapmış. Nerde şimdi, cezaevinde... Biz böyle bir şey yapmışız da dışarı mı çıkarmışız?.. Herkes elini vicdanına koysun… Bir gün kendi ailelerinden birinin de başına böyle bir şey gelebileceğini unutmasınlar… İçerde Deniz Sekiyle böyle bir projeyi gerçekleştiriyor olmak  sadece Deniz Seki’ye değil, tam tersi bütün mahkum ve  mahkum ailelerine de umut oluşturmaktır. Bu işin alt yapısında ise tamamen ve tamamen iyi niyet ve gerçekten bir moral verme söz konusudur. Ne olmuş, böyle bir şey yaptık da cinayet mi işlendi?.. Sadece içeride insanların da bu meseleye dair hakikaten  ders almaları gereken bir süreci gösterdik. Deniz Seki bu işten en ufacık bir maddi kazanç sağlamamıştr. Tam tersi tek şartı olmuştur. CEZAEVLERİNDE DİĞER  MAHKUMLARA DAİR BİR YARDIM KAMPANYASI VE AYRICA CEZAEVLERİNDE KREŞLER  AÇILMASI İÇİN KAMPANYALAR BAŞLATILMASI… Bu kadarcık umudu bile çok gören kara yürekli insanlar daha düne kadar yakınlarının, o kıza dair kliplerinin içinde olmasına ses çıkarmıyorlar!!! Deniz Seki’nin klibinde olurken normal de şimdi ne oldu?.. SONUÇ NEDİR ARKADAŞIMIZA MORAL DESTEĞİ VERMEK, PEKİ BİZİM SUÇUMUZ NE?.. O KIZIN ORADA GÖMÜLMESİNİ İSTEYEN BİRÇOK İNSANA İNAT ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DİZİYİ İZLEYİP, NE KADAR GÜZEL BİR YÜREĞİ OLDUĞUNU GÖRSÜNLER.… VE NE GÜZEL BİR ANNE ADAYI OLDUĞUNU GÖRÜP UTANSINLAR. DENİZ SEKİ HAPİSTEN ÇIKACAK VE ÇOCUK YAPACAK. Seyrettiklerinde yüreklerine dokunmayacak bir şey varsa gece yataklarında kafalarını yorganın altına soksunlar, o karanlık dünyalarında yaşasınlar… Unutmasınlar ki, dünyada yaşadığımız süreç ibreti alemdir. Ve…

Beyefendi çıkmış ordan ekmek sokamıyorlar nasıl kamera sokuyorlar diyor, biz ekmekten de daha değerli bir şey, umut soktuk içeriye… O ARKADAŞ ONU ATLAMIŞ…”  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEROKTAY KAYNARCA  DENİZ SEKİ