UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVİLEN DİZİ ‘DİRİLİŞ ERTUĞRUL’UN EFSANE KARAKTERİ GERİ DÖNDÜ!..

SEVİLEN DİZİ ‘DİRİLİŞ ERTUĞRUL’UN EFSANE KARAKTERİ GERİ DÖNDÜ!..

SEVİLEN DİZİ ‘DİRİLİŞ ERTUĞRUL’UN EFSANE KARAKTERİ GERİ DÖNDÜ!..

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi 'Diriliş Ertuğrul'da efsane karakterlerden Bamsı, geri döndü

Geçirdiği trafik kazasının ardından sağlığına kavuşan Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, “İzleyicilerden onlarca mesaj aldım. Çok özlemişim” dedi.

Bamsı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Nurettin Sönmez, izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin bugün yayınlanacak son bölümünde ekranlara geri dönecek olan Nurettin Sönmez, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi.

Diziden ayrı kaldığı süre boyunca sürekli hayranlarından destek mesajları aldığını söyleyen Sönmez, “Gelecek bölümlere dair bir tüyo var mı?” sorusu üzerine ise gülümseyerek, “İzleyicilerin gözü Bamsı karakterinde olsun” dedi.

“ÇOK ÖZLEMİŞİM”

Ünlü oyuncu set ortamını ve arkadaşlarını çok özlediğini belirterek, “Çok özlemişim. Her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır derler. Bunun hayrını da yaşıyorum. Setin değerini ve bu sevgi bağını bir kez daha anladım. Biliyordum zaten ama 2 katına 3 katına çıktı. Çok mutluyum, çok özlemişim. Arkadaşlarım çok sıcak karşıladılar. İzleyicilerle başka bir bağımız oldu. Mail adresime onlarca mail geldi. Geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Her biri destek oldu bu süreçte” diye konuştu.

“BAMSI GÖREV ADAMI”

Sönmez, oynadığı Bamsı karakteri ile ilgili olarak, “Daha hesapsız ve şuursuz bir karakter Bamsı. Yürüyen bir kalp gibi. Beyine çok bağlı. Obasına, beyine fakat en çok beyine bağlı. Kardeşlerine çok bağlı. Görev adamı. Ona görev verin, canı pahasına onu halleder gelir. Öyle bir adam” şeklinde konuştu.

“İZLEYİCİLERDEN DESTEK MESAJLARI ALDIM”

Diziden ayrı kaldığı sürece izleyicilerden sürekli destek mesajı aldığını belirten ünlü oyuncu, “Mail adresime onlarca mesaj ve ileti aldım. İnstagram’dan direkt mesajlar aldım. Şu beni çok mutlu ediyor, birebir tanışmasak bile, candan cana muhabbet olması beni çok etkiledi. Bu olayın vesilesi de bunu, daha derin yaşama fırsatı buldum. Çok kuvvet verdi bana” dedi.

“BAMSI’Yİ İZLERKEN HEYECANLANIYORUM”

Sönmez, diziyi izlerken çok heyecanlandığını vurgulayarak, “Çarşambaları set yoksa, ben diziyi izliyorum. Diziyi izlerken, kendim olarak görmüyorum. Kendim olarak izlemiyorum, Bamsı olarak izliyorum ve çok gülüyorum. Heyecanlanıyorum Bamsı’yi izlerken” şeklinde konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDİRİLİŞ ERTUĞRUL  TRT