UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI"NIN MERAKLA BEKLENEN GALASI YAPILDI!

"YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI"NIN MERAKLA BEKLENEN GALASI YAPILDI!

"YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI"NIN MERAKLA BEKLENEN GALASI YAPILDI!

YANLIŞLIKLAR KOMEDYASI ‘NIN   GALASI YAPILDI

Bakırköy Belediye Tiyatroları tarafından sahnelenen Yanlışlıklar Komedyası oyununun galasına  ünlüler adeta  akın etti.

William SHAKESPEARE’in yazdığı ,  Bülent BOZKURT’un Türkçeleştirdiği  ,Timothy SUPPLE’ın yönettiği “Yanlışlıklar Komedyası” nın  galası Meltem Cumbul, Tamer Levent, Kenan Ece, Melis Birkan, Özen Yula, Hümay Güldağ, Bülent Emrah Parlak, Tijen Par, Caner Çandarlı, Aslı Omağ, Sedef Şahin, Buket Kubilay ile yazar ,eleştirmen ve protokolün katılımıyla   BBT(Bakırköy Belediye Tiyatroları)  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Oyun Shakespeare’in iyi bilinen ama en az sahnelenmiş komedisidir.

Olaylar, Efes'te, sınır komşusu iki ülkenin savaşı sürerken geçer. Çılgın ve şaşkın insanlarla dolu büyülü bir atmosferin egemen olduğu oyunda insanlar, daha önce hiç görmedikleri ikiz kardeşlerine, artık bulmaktan ümitlerini kestikleri eşlerine kavuşur, çoğu ise kendi benliklerinin varlığını dahi bilmedikleri yönlerinin ortaya çıktığını görür. Dahi yazarın seyircisini kahkahalara boğarken, savaş, kadın-erkek ilişkisi, kölelik, göçmenlik gibi güncel konularda yine söyleyecek çok sözü var. İngiltere Royal Shakespeare Company yönetmenlerinden Tim Supple'ın rejisiyle sahnelenmekte  olan komedi, yeni sezonun sürprizleri arasında.

Kerem ÇETİNEL’in  dekor tasarımını , Sadık KIZILAĞAÇ’ın kostüm tasarımını,Yakup ÇARTIK’ın ışığını,  Tolga ÇEBİ’nin de müziklerini yaptığı  Elif ÜRSE, Erol Ozan AYHAN,Orhan Kemal AYDIN, Ali Rıza KUBİLAY, Fidan TEK KOŞAR, Emrah EREN, Nurhayat ATASOY, Emre KOÇ,  Ali ÇELİK,  Faruk ÜSTÜN, İlkin TÜFEKÇİ, Ercan KOÇAK, Murat ŞENOL,İrem Sultan CENGİZ,Yunus Emre KILINÇ ve  Emre SIRIMSI’nın rol aldığı oyun ;

17,18,24 ve 25 Aralık  saat 20.30’da  Müşfik Kenter Sahnesi’nde izlenebilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyanlışlıklar komedyası  gala