UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEZAEVİNDE KAMERA KARŞISINA GEÇEN DENİZ SEKİ, DUYGULARINI AKTARDI!..

CEZAEVİNDE KAMERA KARŞISINA GEÇEN DENİZ SEKİ, DUYGULARINI AKTARDI!..

CEZAEVİNDE KAMERA KARŞISINA GEÇEN DENİZ SEKİ, DUYGULARINI AKTARDI!..

13 aydır tutuklu olan Deniz Seki, atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Seki dizide 'Meryem Çakırbeyli'nin koğuş arkadaşını canlandırdı. Bugün yayınlanacak bölüm, Seki'nin tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Sanatçı, "Bana moral oldu, çok duygulandım. Ben de bu bölümü heyecanla izleyeceğim" dedi

"PROJEYİ İLK DUYDUĞUM ANDAN İTİBAREN..."

'Uyuşturucu ticareti yapma' suçundan 16 Kasım 2014'te tutuklanan ünlü şarkıcı Deniz Seki, atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi için cezaevinde kamera karşısına geçti. Dizinin bugün yayınlanacak olan bölümünde konuk oyuncu olan Seki; tutukluyken kamera karşısına geçen ilk ünlü mahkum olarak da tarihe geçecek. 13 aydır tutuklu bulunan Seki, duygularını şöyle ifade etti: "Projeyi ilk duyduğum andan itibaren çok duygulandım ve çok heyecanlandım. Çekim günü ekip ve oyuncu arkadaşlar geldiğinde de çok duygulandım. Bana büyük moral oldu. Bu akşam ben de diziyi izlemeyi heyecanla bekliyorum." 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Seki'li sahneleri, sanatçının da tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. 

İLK KEZ SESLENDİRECEK

Deniz Seki bölümde; Deniz Çakır'ın canlandırdığı 'Meryem Çakırbeyli' karakterinin koğuş arkadaşını oynadı. Ünlü şarkıcı, cezaevinde yazıp bestelediği şarkısını da ilk kez bu bölümde seslendirdi. Seki, dizinin 'Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü ile de kamera karşısına geçti. Duygu dolu anların yaşandığı çekimlerde, ekip gözyaşlarına hakim olamadı. Bu akşamki bölümün seyirciyi de çok ağlatacağı söyleniyor.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13