UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

200 YILLIK EFSANE “FRANKENSTEIN''IN BİLETLERİ 1 HAFTA ÖNCEDEN TÜKENDİ!..

200 YILLIK EFSANE “FRANKENSTEIN''IN BİLETLERİ 1 HAFTA ÖNCEDEN TÜKENDİ!..

200 YILLIK EFSANE “FRANKENSTEIN''IN BİLETLERİ 1 HAFTA ÖNCEDEN TÜKENDİ!..

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosunun 20. Yılında büyük bir prodüksiyonla, Türkiye’de ilk kez sahneleyeceği “Frankenstein” oyunu için geri sayım başladı.

Tüm oyuncu kadrosu ve yönetmen Şakir Gürzumar Tiyatroseverlerle buluşmasına çok kısa bir süre kalan oyun ile ilgili ' Yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz. İzleyicilerimizin kalplerine dokunacak bir oyun olduğuna inanıyoruz..'dedi.

Mary Shelley'in romanından Nick Dear tarafından uyarlanan Selen Korad Birkiye'nin çevirisini yaptığı “Frankenstein” Şakir Gürzumar yönetimininde 12 Aralık Cumartesi Zorlu PSM Dram Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.

Provaları tüm hızıyla devam eden oyun da Cansel Elçin¸ DR. Vıctor Frankenstein, Deniz Uğur; Elizabeth Lavenza, Kerem Alışık, Yaratık rolünü canlandırırken, De Caley rolü ile usta oyuncu Yılmaz Gruda sahnede olacak.

Frankenstein hakkında

İlk kez Fransızca olarak 1818 yılında Büyük Britanya’da yayınlanan kitabın ardından günümüze kadar birçok kez tiyatro ve sinemaya uyarlanan “Frankenstein”, bilinenin aksine yaratığın değil yaratıcısının adıdır. Yaratığın bir ismi yoktur. Romanda toplum dışına itilen, kendi savaşını veren ve bu savaşta yenilen farklı insanların acıklı öyküsü anlatılmaktadır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13