UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 3 GOL VAR!..

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 3 GOL VAR!..

KAYSERİSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI SONA ERDİ! MAÇTA TAM 3 GOL VAR!..

Bülent Yıldırım’ın son düdüğüyle maç Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona eriyor…

90'

(Kayserispor)

Kaleci Tolga Zengin'in uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası yayı dışında sağ çaprazda topla buluşan Zeki Yavru'nun gelişine çektiği şut Andreas Beck'ten dönüyor.

90'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasınnı kaleci Tolga Zengin yumruklayarak uzaklaştırıyor.

90'

Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

90'

(Beşiktaş)

Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde Ömer Bayram'a arkadan sert müdahalede bulunan Mustafa Pektemek, sarı kart görüyor.

84'

(Kayserispor)

Diego Lopes'in sol kanattan yaptığı orta ile altıpas çizgisine yakın bir noktada buluşan Aiyegbeni Yakubu, İsmail Köybaşı'nın müdahalaesine rağmen kafa vuruşunu yapıyor ancak top kaleci Tolga Zengin'de kalıyor. Bu pozisyonda Aiyegbeni Yakubu, penaltı bekliyor.

84'

(Kayserispor)

Beşiktaş savunmasının uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Diego Lopes'in çektiği şut savunmadan dönüyor.

81'Diego Biseswar'ın pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Diego Lopes'in çektiği şutu kaleci Tolga Zengin kornere çeliyor.

77'Cenk Tosun'un ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan yerden çektiği şut farklı şekilde kalenin solundan dışarı çıkıyor.

73'

Kayserispor, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Furkan Özçal'ın yerine Aiyegbeni Yakubu'yu oyuna alarak kullanıyor.

71'

Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Mario Gomez'in yerine Cenk Tosun'u oyuna alarak kullanıyor.

69'

Diego Biseswar'ın pası ile sol kanatta topla buluşan Ömer Bayram'ın ortasını Luiz Rhodolfo uzaklaştırıyor.

65'

Zeki Yavru'nun sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluşan Diego Biseswar'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

64'

(Kayserispor)

Furkan Özçal'ın pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Deniz Türüç'ün çektiği şuta kaleci Tolga Zengin iki hamlede sahip oluyor.

63'

(Beşiktaş)

Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Kerim Frei giriyor.

62'

(Beşiktaş)

Mario Gomez'in pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şut kaleci Kayacan Erdoğan'dan dönüyor.

61'

(Kayserispor)

Deniz Türüç'ün pasına ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda hareketlenen Derley için ofsayt bayrağı kalkıyor.

59'

(Beşiktaş)

Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak top kaleci Kayacan Erdoğan'da kalıyor.

57'

(Kayserispor)

Diego Lopes'in yerden pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Samba Sow'un yerden çektiği şut az farkla kalenin solundan dışarı çıkıyor.

54'

(Beşiktaş)

Ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Olcay Şahan, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak top Mario Gomez'in üzerinden geçiyor ve pozisyonun devamında Kayserispor savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

54'

(Kayserispor)

Kayserispor, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Oğulcan Çağlayan'ın yerine Diego Lopes'i oyuna alarak kullanıyor.

52'

Furkan Özçal'ın savunmadan çıkarken kaptırdığı topla buluşan Mario Gomez, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını Jose Sosa'ya vermek istiyor ancak Mustafa Akbaş son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.

49'

(Kayserispor)

Diego Biseswar'ın ceza sahası yayının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

47'

(Kayserispor)

Deniz Türüç'ün sol kanattan yaptığı orta kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

46'

İkinci yarı Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45'

Bülent Yıldırım'ın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor.

45'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortası ile ön direkte buluşan Samba Sow'un kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

45'

İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.

45'

(Kayserispor)

Olcay Şahan'ın Diego Biseswar'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasını Beşiktaş savunması uzaklaştırıyor.

undefined43'Sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı, son çizgiye indikten sonra ortasını yapıyor ancak kaleci Kayacan Erdoğan'dan seken topu Mustafa Akbaş uzaklaştırıyor.

41'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Jose Sosa'nın attığı golle karşılaşmada tekrar öne geçiyor.

38'

(Kayserispor)

Zeki Yavru'nun yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Diego Biseswar'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

37'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Diego Biseswar geçiyor. Biseswar'ın ortası ile penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluşan Derley'in kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıkıyor.

36'

(Kayserispor)

Sağ kanatta topla buluşan Zeki Yavru'nun yerden ortasını Luiz Rhodolfo kornere uzaklaştırıyor.

34'

(Kayserispor)

Larrys Mabiala'nın yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Oğulcan Çağlayan'ın gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

30'

(Kayserispor)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Ömer Bayram geçiyor. Ömer Bayram'ın ortasını Andreas Beck uzaklaştırıyor.

28'

(Kayserispor)

Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Diego Biseswar geçiyor. Biseswar'ın ortası ile ön direkte buluşan Larrys Mabiala'nın kafa vuruşu kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

27'

(Kayserispor)

Oğulcan Çağlayan'ın ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.

26'

(Beşiktaş)

Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını Larrys Mabiala kafayla uzaklaştırıyor.

26'

(Beşiktaş)

Samba Sow'un Gökhan Töre'ye yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını Larrys Mabiala kafayla kornere uzaklaştırıyor.

20'

(Kayserispor)

Sol kanattan Ömer Bayram'ın yaptığı orta kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.

17'

(Kayserispor)

Kayserispor'un beraberlik golünde asisti yapan isim Deniz Türüç oluyor.

17'GOOOLL!! Kayserispor, Diego Biseswar'ın attığı golle skoru 1-1'e getiriyor. Sağ kanattan Ömer Bayram'ın kullandığı köşe vuruşunu Beşiktaş savunması uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası yayının hemen dışında bulunan Deniz Türüç'e geliyor. Deniz Türüç'ün gelişine çektiği şuta altıpas çizgisi üzerinde Diego Biseswar dokunuyor ve top yan direğe de çarpıp ağlarla buluşuyor.

16'

(Kayserispor)

Kazanılan serbest vuruşta topun başına Zeki Yavru geçiyor. Zeki Yavru'nun çektiği şutu kaleci Tolga Zengin iki hamlede kornere uzaklaştırmayı başarıyor.

15'

(Beşiktaş)

Ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda Diego Biseswar, Luiz Rhodolfo'nun müdahalesi ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Luiz Rhodolfo, sarı kart görüyor.

12'

(Beşiktaş)

Beşiktaş'ın attığı golde asisti yapan isim Jose Sosa oluyor.

12'

(Beşiktaş)

GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez'in attığı golle 1-0 öne geçiyor. Tolga Zengin'in pası ile Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Jose Sosa, yerden pasını ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda bulunan Mario Gomez'e veriyor. Mario Gomez kaleci Kayacan Erdoğan'dan sıyrıldıktan sonra şutunu çekiyor, top Kayserispor ağları ile buluşuyor.

8'

(Beşiktaş)

Olcay Şahan'ın pası ile sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı'nın ortasını Kayserispor savunması uzaklaştırıyor.

4'

(Beşiktaş)

Mustafa Akbaş'ın Olcay Şahan'a yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını Dusko Tosic kafayla Atiba Hutchinson'a indirmek istiyor ancak Atiba Hutchinson topla buluşmak isterken ceza sahası içerisinde Samba Sow'a faul yapıyor.

1'

Karşılaşma Kayserisporlu futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.

-

Beşiktaş'ta ise sarı kart cezası sınırında bulunan tek isim Andreas Beck. Alman oyuncu bu maçta sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

-

Kayserispor'da Zeki Yavru, Furkan Özçal ve Diego Biseswar, sarı kart cezası sınırında bulunan isimler.

-

14 maçta rakip fileleri 30 kez havalandıran Beşiktaş'ın en golcü ismi 9 golle Mario Gomez. Cenk Tosun da 5 golle, Alman golcüyü takip ediyor. Beşiktaş'ın en çok gol pası veren isimleri ise 5'er asistle Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup.

-

10 golle ligin en az gol atan takımı olan Kayserispor'un en golcü isimleri 2'şer golle Zeki Yavru ve Derley. Diego Biseswar da 1 gol, 2 asistlik katkısı ile dikkat çeken bir diğer isim.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKAYSERİSPOR  BEŞİKTAŞ  MAÇ