UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ "GÜNEŞİN KIZLARI"NDA NELER OLUYOR?

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ "GÜNEŞİN KIZLARI"NDA NELER OLUYOR?

EKRANLARIN SEVİLEN DİZİSİ "GÜNEŞİN KIZLARI"NDA NELER OLUYOR?

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Güneşin Kızları 25. bölüm fragmanı yayınladı. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Selin, Elif'in gerçek yüzünü ortaya çıkartır.

Güneşin Kızları 25. bölüm ile herkesi ekrana kilitleyecek. Selin ve Tuğçe, Elif'in gerçek yüzünü ortaya çıkartıyorlar. Peki Ali bu durumu öğrenince ne yapacak? Haluk ise gerçeklerle yüzleşiyor.

Güneşin Kızları 25. bölüm ile 7 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D'de..

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İkizlerin doğum günü yaklaşmaktadır. Selin, Elif’e yaptıklarından ötürü kendisini çok kötü hissetmektedir. Hatta dört gözle beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyler.

Ali’nin, Haluk’a kendisini anlattığını duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise boş durmaz. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlar ve her şey için çok geç olmadan Ali’ye hislerini söylemeye karar verir.

Melisa, Elif’le arkadaş olmak, bu sayede Savaş’a yaklaşmak ister. Nazlı, Savaş’ın evinde Melisa’yı görünce sinirlenir. Savaş ve Nazlı tartışır. Nazlı, Savaş’ın doğum gününe gelmeyeceğini zannederken Savaş, Nazlı’ya sürpriz hazırlamıştır.

Levent ise, Ali’nin kendi oğlu olduğunu açıklamaya karar verir.

“GÜNEŞİN KIZLARI” DİZİSİNİN 25. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgüneşin kızları  selin  ali