UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

4 ARALIKTA ÇEKİMLERİNE İSTANBUL VE AYDIN’DA BAŞLANACAK OLAN “MASAL” SİNEMA FİLMİ BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

4 ARALIKTA ÇEKİMLERİNE İSTANBUL VE AYDIN’DA BAŞLANACAK OLAN “MASAL” SİNEMA FİLMİ BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

4 ARALIKTA ÇEKİMLERİNE İSTANBUL VE AYDIN’DA BAŞLANACAK OLAN “MASAL”  SİNEMA FİLMİ BASIN LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!..

4 Aralıkta çekimlerine İstanbul ve Aydın’da başlanacak olan “Masal”  sinema filmi basın lansmanı İstanbul Etiler, Hatay Medeniyetler sofrasında gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Arin Arjen Öztürk, Yapımcılığını Erik Sanat Üveys Mermertaş’ın yaptığı sinema filminin oyuncu kadrosu Gökhan Mumcu, Melis Canan Çiçek, Tolga Yüce, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Ercan Özdal, İbrahim Kumral, Çiğdem Demirci, Tayfun Sav, Neslihan Acar, Yusuf Ekşi, Kürşat Kurnaz gibi önemli isimlerden oluşuyor.

Sinema filminin ilk basın toplantısını yapan Masal ekibi gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Konuk sanatçılarında yoğun ilgi gösterdiği basın lansmanına çok sayıda basın mensubu katıldı. 

2016 Yılı’nın merakla beklenen filmi “Masal” “Eğlenceli, heyecanlı, duygusal olaylarla, ölümü, aşkı, ve arkadaşlığı tekrar tekrar keşfeden insanların gerçek hikayelerini beyazperdeye taşıyacak.  Sinema dünyasına yeni bir soluk getirmek için güçlerini birleştiren, Masal’ın çekimleri İstanbul’da motor diyecek ve Aydın Didim’de tamamlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMASAL