UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİDEO HABER! HANEDANIN YENİ DAMADI KİM OLACAK? DERVİŞ AĞA MI, MEHMED GİRAY MI?

VİDEO HABER! HANEDANIN YENİ DAMADI KİM OLACAK? DERVİŞ AĞA MI, MEHMED GİRAY MI?

VİDEO HABER! HANEDANIN YENİ DAMADI KİM OLACAK? DERVİŞ AĞA MI, MEHMED GİRAY MI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de saray karışıyor. Devlet işlerine yaptığı müdahaleler nedeniyle tüm maiyeti sürgün edilen ve adeta tecrit altına alınan Safiye Sultan, bu baskıyı aşmak için yepyeni bir yol buluyor.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem" in bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde dengeler değişiyor.

Derviş Ağa’ya sürpriz teklif

Sultan Ahmed’in hamlelerini planlayanın Derviş Ağa olduğunun farkına varan Safiye Sultan, bir Osmanlı devlet görevlisinin önündeki tüm kapıları açabilecek bir teklifi Derviş Ağa’ya yapıyor: kızı Fahriye Sultan’la evlenmek. Bir yanda bunun kendisine yönelik bir hamle olduğunu gören ancak diğer yandan da hanedana damat olmanın sağlayacağı faydalı gözden çıkaramayan Derviş Ağa’nın kararı sarayda çok şeyin değişmesine sebep olacak.

Mehmed Giray aşkı için neleri göze alabilecek?

Ağabeyi Şahin’in tüm planlarına kayıtsız kalan ve Fahriye Sultan’ın aşkı dışında hiçbir şeyi düşünemeyen Mehmed Giray da Safiye Sultan’ın bu hamlesinden doğrudan etkilenecek. Fahriye Sultan’ı kaybetmemek için artık oyuna dahil olması gerektiğini anlayan Mehmed Giray’ın hamleleri merakla bekleniyor.

Halime Sultan tüm planları değiştirebilecek mi?

Safiye Sultan’a karşı Handan Sultan’la işbirliği yapan ancak tüm görünenin ardında oğlu Mustafa’yı tahta çıkarmaya çalışan Halime Sultan; Fahriye Sultan’ın Mehmed Giray ile buluştuğunu anlar. Bununla birlikte Halime Sultan’ın bir gözü de yavaş yavaş Derviş Ağa’yı görmeye başlar. Halime Sultan’ın yapacağı müdahaleler saray oyunlarının seyrini değiştirecek güce sahip.

“MUHTEŞEM YÜZYIL-KÖSEM”İN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmuhteşem yüzyıl kösem