UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ ÖZEL HABER! İŞTE SARUHAN HÜNEL’İN SAVCIYA VERDİĞİ O İFADE: GİTTİĞİM HER YERDEN BANA FOTOĞRAF ATTIRIYORDU

UÇANKUŞ ÖZEL HABER! İŞTE SARUHAN HÜNEL’İN SAVCIYA VERDİĞİ O İFADE: GİTTİĞİM HER YERDEN BANA FOTOĞRAF ATTIRIYORDU

UÇANKUŞ ÖZEL HABER! İŞTE SARUHAN HÜNEL’İN SAVCIYA VERDİĞİ O İFADE: GİTTİĞİM HER YERDEN BANA FOTOĞRAF ATTIRIYORDU

Gazeteci Edda Sönmez, 6 ay aşk yaşadığı Karagül dizisinin Kenan’ı Saruhan Hünel tarafından Pascal Nouma'yla röportaj sırasında samimi bir fotoğraf çektirdiği için darp edildiğini iddia etmişti. Savcılığa başvuran ve koruma alan Sönmez’in ardından Saruhan Hünel de savcılığa ifade verdi. Dün akşam UÇANKUŞ TV'nin İki Kadın Arasında programında o ifadeye yer verildi.

Saruhan Hünel, Edda Sönmez’le röportaj sırasında tanıştıklarını açıkladı ve şunları söyledi:

“Müşteki Eda Sönmez ile 2015 Mayıs ayında benimle yapmış olduğu röportaj vasıtasıyla tanışmıştık. Bu röportajdan sonra bir yemek yedik ve kendisi benim telefonumu aldı, ertesi gün evime geldi. Bundan sonrada defalarca evime gelmiştir. Yaklaşık 6 ay kadar süren ilişkimiz bu şekilde başlamıştır. İlişkinin başlarında ikimiz de birbirimizi tanımazdık ama daha sonralarda ben müştekinin kıskançlıkları ve paranoyaları ile dolu bir hayatın içinde buldum kendimi. Her gittiğim yerde benden fotoğraf atmamı, bulunduğum yerin adresini bildirmemi isterdi. Ben de sorun çıkmasın, üzülmesin diye ne kadar zoruma gitse de bu isteklerini yerine getirirdim. Ama ilişkimizin son aylarında benim şehir dışı seyahatlerimin çoğaldığından kendisindeki kıskançlık hastalık boyutuna gelmişti. Sabahlara kadar beni aradı daha da dayanamazsan evimin önüne gelir ve onu eve almazsam olay çıkaracağından bahisle beni tehdit ederdi. Ben mesleğini hakkıyla yerine getirmeye çalışan bir insan olarak, bu ilişkinin hem zihnen hem ruhen beni o kadar yorması nedeniyle artık bu şekilde devam edemeyeceğime karar verdim. Bu kararı da müştekiye bildirdim. Ama müşteki bu kararıma saygı duymadığı gibi yine evime gelmek ve barışmak istedi.”

Edda Sönmez’le barışmayı kabul etmediği için bütün bu olayları yaşadığını öne süren Saruhan Hünel, ifadesine şöyle devam etti:

“Barışmayınca “Gazetecinin intikamı kötü olacak, hayatını mahvedeceğim” gibi tehditler savurmuştur. Müşteki tarafımdan yumruklandığını ve gözünün morardığını iddia etmiş ve buna ilişkin makyajlı birkaç daha sunmuştur. Her ne kadar bu konuda uzman olmasam bile, gözüne yumruk yiyen bir insanın en azından gözünün içine de kan oturması gerektiğini herkes bilir. Ancak fotoğraflarda gözün dış kısmı makyaj ile mor gibi gösterilmiştir. Müştekinin fotoğraflarına bakıldığında anlaşılacaktır ki; gözlerin beyaz kısmında ( sklera ) hiçbir kan izi yoktur. Yani yumruk atıldığı iddia edilen gözde kanlanma izi yoktur. Aslında ben müştekinin sadist fantazilerinin kurbanı olmayı kabul etmediğim için bütün bu iftiralarla karşılaştım.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSaruhan Hünel  Edda Sönmez