UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT DALKILIÇ, OYUNCU HANDE SUBAŞI’NA ÖNCÜLÜK ETTİ!..

MURAT DALKILIÇ, OYUNCU HANDE SUBAŞI’NA ÖNCÜLÜK ETTİ!..

MURAT DALKILIÇ, OYUNCU HANDE SUBAŞI’NA ÖNCÜLÜK ETTİ!..

Oyuncu Hande Subaşı, şarkıcılık hayalini gerçeğe dönüştüren Murat Dalkılıç için “Bana öncü oldu, gönüllü beste yaptı” dedi

2007 yılında ‘Şarkı Söylemek Lazım’ programına yarışmacı olarak katılan oyuncu Hande Subaşı, uzun zamandır şarkıcılık hayali kuruyordu. “Şarkı söylemeyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum. İleride ‘Neden bunu yapmadım?’ demek istemiyorum” diyen Subaşı, bir süredir albüm hazırlıklarını sürdürüyordu. Bu konuda en büyük destek Murat Dalkılıç’tan geldi. ‘Periscope’ programına konuk olan Subaşı, yakında albümünü çıkartmak istediğini söyleyerek, “Bu konuda Murat Dalkılıç öncü oldu. Bana gönüllü olarak beste yaptı. Diğer şarkılarım da Murat’tan olur” dedi.

KISMET DİYEREK GEÇİŞTİRİYORUM

Can Tursan ile evli olan Subaşı, çocuk sorularına “Güzel bir evlilik yaşıyorum. Ama şu anda kendimi çocuk sahibi olabilecek sorumlulukta ve potansiyelde göremiyorum. Daha erken olduğunu düşünüyorum. Belki biraz iş güç yoğunluğundan da kaynaklanıyor olabilir. Kısmet diyerek geçiştiriyorum. Ama ilerleyen zamanlarda tabii ki çocuk istiyorum” cevabını verdi.

Makaron


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmurat dalkılıç  hande subaşı