UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVENLERİYLE SAHNEDE BULUŞAN GÖKHAN TEPE’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

SEVENLERİYLE SAHNEDE BULUŞAN GÖKHAN TEPE’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

SEVENLERİYLE SAHNEDE BULUŞAN GÖKHAN TEPE’DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

Şevval Sam’dan önce Günay’da sahne alan Gökhan Tepe, sahne sonrasında Uçankuş Tv mikrofonlarına samimi açıklamalarda bulundu. Sevilen şarkıcı etkileyici sahne performansıyla izleyenleri adeta müziğe doyurdu.

Gökhan Tepe, konuşmasına “Bu gece burayı dolduran, bizi yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler ettim. Gerçekten benim için çok özel sahnelerden bir tanesi. Hepimiz çok heyecanlıydık ama güzel bir program oldu sonunda.” konuşmasıyla başladı.

Programının büyük bir bölümünde arabesk şarkılara yer veren ünlü şarkıcı, “Benim o tarafımı bilmeyen herkes şaşırdı. Pop dinlemeye geldik, sonuna doğru arabeskler başladı” dedi.

‘Sahnede finali ‘Türkan’ isimli şarkıyla yaptınız ama Türkan Şoray’ın galasında göremedik sizi. Bunun sebebini öğrenebilir miyiz?’ sorusuna: “Biz o zaman konserdeydik, maalesef gidemedik. Ben Türkan hanıma da buradan sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.”

Sevilen şarkıcı yeni albümüyle ilgili gelen sorulara, “Albümümüze klip çektik Londra’da. Müzik kanallarında daha yeni dönmeye başladı. Nisan ayında da bir klip paylaşacağız sevenlerimizle. Daha sonra nisan ayında bir sürpriz düşünüyoruz.” dedi.

RÖPORTAJIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökhan tepe