UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİLÇAM’IN EFSANE KARAKTERİ TECAVÜZCÜ COŞKUN'DAN POSTA GAZETESİNİN ÜNLÜ RÖPORTAJCISI CANAN DANYILDIZ’A SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

YEŞİLÇAM’IN EFSANE KARAKTERİ TECAVÜZCÜ COŞKUN'DAN POSTA GAZETESİNİN ÜNLÜ RÖPORTAJCISI CANAN DANYILDIZ’A SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

YEŞİLÇAM’IN EFSANE KARAKTERİ TECAVÜZCÜ COŞKUN'DAN POSTA GAZETESİNİN ÜNLÜ RÖPORTAJCISI CANAN DANYILDIZ’A SAMİMİ AÇIKLAMALAR!..

Hepimiz onu Yeşilçam’ın ‘Tecavüzcü Coşkun’u olarak tanıyoruz. Soyadının Gögen olduğunu bilen var mı acaba? 71 yaşında ve hala zımba gibi. Yıllardır Antalya’da yaşıyor. Şimdi o emekli. İkinci eşiyle mutlu. İlk evliliğinden 3 kızı var: Uzay, Dünya ve Güneş. ‘Harika bir babayım. Muhteşem bir dedeyim’ diyor. 25 yıldır öyle eskisi gibi esaslı bir rolle kamera önüne geçmemiş. Ama şöhreti tam gaz sürüyor.

Antalya’dan İstanbul’a sonunda geldiniz!

 4,5 ayda bir özlediğim için mutlaka geliyorum, kız kardeşim de burada yaşıyor. Ayrıca maddi durumum kısıtlığı olduğu için ekstraları kabul ediyorum. Şimdi bir film projesindeyim. Nuri Alço da var. İki kötü bir arada! Şu meşhur Ciciş kardeşler de oynuyor. Onlarla sevişme sahnem varmış! Kısaca ben emekli tecavüzcü değilim!

Maddi sıkıntıda olduğunuzu saklamıyorsunuz...

Büyük maddi sıkıntı demeyeyim, bir emekli maaşım var. Fazladan bir şeyler olmazsa rahat yaşayamam. Çok mütevazıyım, tecavüzlere hep bedava gittim!

 Çok kazanmadınız mı? N’oldu paralara?

Ben kendime göre iyi paralar kazandım. Ama tutmadım yedim, bitince yeniden kazandım. Belki tek pişmanlığım da biraz biriktirmemiş olmak. Ama olsun, büyük beklentilerle bu işe girmedim ki!

Aileniz necidir? Babam dokuma tezgahlarında çalışırdı, annem ev hanımı. 5 kardeşmişiz ama 3’ü vefat etmiş. Bir ben varım, bir de kız kardeşim Yurdanur. Annem babam biz 9 yaşındayken ayrıldı, 2’nci anneyle büyüdük. Ama çok komikti. Annemle babamı 44 yıl sonra 2’nci kez nikahladık ve 24 gün arayla vefat ettiler.

Sinemaya geçişiniz ne zaman, nasıl?

İlkokul mezunuyum. Samatya’da doğdum, bir tarafım Bulgar, öteki tarafım Makedon. Aile mesleği berberlik. Bizde herkes berber o zaman. Ben de saç bıyık kesiyorum, ama Yeşilçam’a giden minibüsler bizim ordan figüran topluyordu, ben de onlara katıldım bir gün.

 Sonra?

İlk filmim Hülya Koçyiğit’le, 13-14 yaşındayım!

Tecavüzcü Coşkun’ olarak anılmak riskli değil mi?

Aşk adamı olup da unutulacağıma, kötü adam olarak hala hatırlanmaktan çok memnunum! Bugün 71 yaşındayım, hala sokakta yürüyemiyorum. Çok dürüst, dümdüz bir adamım. Dünyadaki en namuslu tecavüzcüyüm!

O sahnelerde gerçek cinselliğin yeri var mıydı hiç?

Asla! Altında ciyaklayan bir kadın, zorla bir şeyler yapıyorsun. Güreş gibi bir şey, kavga gürültü! Sevişme sahnesi değil ki ne hissedebilirsin?

 'Lütfen bana tecavüz et diyen öyle çok kadın oldu ki! diye eklenebilir bence...

Komik bir anınız var mı?

O tecavüz sahnelerinde, kadınların orasını burasını açacağıma eteklerini kapadığım, sağlarını sollarını örtmeye çalıştığım anlar oluyordu. Yönetmen de kızardı ‘Abi ne yapıyorsun, kapamayacaksın, açacaksın!’ diye! Ben günde 3 - 4 kadınla gezen, beraber olan bir adamdım. O sahnelerde ‘aman kadın var ne güzel, faydalanayım’ hissim hiç olmadı!

‘Tecavüzcü’ sıfatıyla evliliğe ikna zor muydu?

İlk evliliğimde bana henüz ‘tecavüzcü’ denmiyordu. Ama Gülay feministtir, bana olan ilgiden rahatsızlık duyduğu, onu o anlamda ezdiğim çok oldu. Sonraki evliliğimde sıkıntı olmadı.

Ya kızlarınız? Sizin yüzünden hiç mahçup oldular mı?

Hayır asla! Benim 3 kızım babalarıyla gurur duyar. Hatta en küçüğüm Güneş, benim gibi fırlamanın tekidir, onunla çok yakın arkadaşız. Onlar ‘baba sen bir ekolsun’ diye severler beni

Kaç kadın girdi hayatınıza?

Beni eşimle papaz etme kız! 500’den fazladır!

Korktuğunuz şeyler var mı?

Denizi çok severim ama sudan korkarım. Bir de çok dua ederim. Allah aileme, insanlara akıl, fikir versin diye. İnançlıyım, hatta o tecavüz sahnelerini çektiğim zamanlar sette oruçlu olduğum çok gün vardır. Ne anılar!

Çok anı, arşiv vardır sizde...

500’ün üstünde filmim var. Bir tane bile cd, kaset, video yok! Manyak mıyım kendimi bir daha seyredeyim?

POSTA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13