UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN KOÇ’UN HEYECANLA BEKLENEN ALBÜMÜ “MERAK ETME” MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!..

ADNAN KOÇ’UN HEYECANLA BEKLENEN ALBÜMÜ “MERAK ETME” MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!..

ADNAN KOÇ’UN HEYECANLA BEKLENEN ALBÜMÜ “MERAK ETME” MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU!..

Ünlü sanatçı İzel, prodüktörlüğünü üstlendiği Adnan Koç’un “Merak Etme” adlı albümünde “Merak Etme” isimli şarkısına düet yaptı.

Birçok dizide rol olan yakışıklı ve romantik sesli oyuncu Adnan Koç, son olarak rol aldığı "‘Alın Yazım’ adlı dizi setinin bitimiyle, albümü için son çalışmaları tamamladı. Sanatçı, "Merak Etme” adlı albümü 27 Kasım’da Poll Production etiketiyle müzikseverlerle buluşturuyor.

Prodüktörlüğünü İzel Çeliköz’ün üstlendiği albümün müzik aranjeleri ise Sinan Akçıl’a ait. Al Aşkını Çal Başına, Kopuyoruz, Vefası Eksik Yarim, Aklı Olan Terketmez Beni ve Merak Etme adlı 5 şarkının yer aldığı albümde Aklı Olan Terketmez Beni adlı şarkının bir de remix versiyonu bulunuyor.

“İZEL İLE ÇALIŞMAK OLDUKÇA KEYİFLİ”

 ‘Merak Etme’ adlı şarkıda ünlü sanatçı İzel ile düet yapan, Adnan Koç, “Çıkış şarkımız ‘Merak Etme’.   İlk klibimizi İzel ile birlikte bu şarkıya çektik. Çok yakında klibi ekranlarda yayınlanacak.” dedi.

İzel ile çalışmanın oldukça keyifli olduğunu belirten Adnan Koç, “İzel çok sevdiğim bir dostum ve çalışma arkadaşım. Hakikaten albüme çok büyük katkıları oldu. ‘Merak Etme’ adlı şarkıda benimle düet yapması çok önemli, albüme de farklı bir hava kattı” diye konuştu.

Albümde Sinan Akçıl imzalı iki slov şarkı bulunuyor. Birisi daha önce Ferhat Göçer’in seslendirdiği ‘Vefası Eksik Yarim’ , diğeri de ‘Kopuyoruz’.

“AL AŞKINI ÇAL BAŞINA’YA COVER YAPTI!”

Necdet Tokatlıoğlu’nun yıllar önce seslendirdiği ‘Al Aşkını Çal Başına’ adlı TSM eserine de cover yapan Adnan Koç, yeni albümü ile iddialı geliyor. “Aklı Olan Terketmez Beni” adlı şarkıya çok güvendiğini belirten başarılı sanatçı, “Genel olarak başarılı, güzel bir albüm oldu. Albümün mükemmel olması için çok bekledik. Kısmet bu güneymiş” dedi.

ADNAN KOÇ VE İZEL'İN DÜET YAPTIĞI "MERAK ETME" ŞARKISININ KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİZEL  ADNAN KOÇ