UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CİZRE’DE HAİN SALDIRI! ACI HABER GELDİ!..

CİZRE’DE HAİN SALDIRI! ACI HABER GELDİ!..

CİZRE’DE HAİN SALDIRI! ACI HABER GELDİ!..

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin otomatik silahlarla açtığı ateşte Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nde sivil personel olarak çalışan Sabri Oğlak şehit oldu.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Çevreyolu mevkiinde bulunan Hayati Bilgin Sınır Karakolu çevresinde karakolun etrafına beton bariyer örülmesi sırasında PKK'lı teröristlerin otomatik silahlarla açtığı ateşte Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nde sivil personel olarak çalışan Sabri Oğlak, ağır yaralandı. Oğlak, kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Şehit olan Oğlak'ın üzerinde çelik yelek bulunduğu ancak uzun namlulu silahla açılan ateşte kurşunun boynuna isabet ettiği öğrenildi.

Cizre'nin Yafes Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışmalar yer yer devam ederken, silah ve patlama sesleri duyuluyor. PKK'lı teröristler sürücülerinden anahtarlarını gasp ettikleri TIR'ları Nusaybin Caddesi ile Dörtyol Kavşağı'nda yolları kapatacak şekilde çekti. PKK'lılara güvenlik güçleri müdahale ederken, her iki bölgede esnaf kepenk kapatırken, vatandaşlar da evlerine çekildi. İlçe merkezinde polis geniş güvenlik önlemleri alırken, özellikle Yafes Mahallesi'ndeki çatışmalar devam ediyor.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşırnak