UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ ARDUÇ VE ELÇİN SANGU'NUN BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI KİRALIK AŞK ZİRVEYİ KAPTIRDI!..

BARIŞ ARDUÇ VE ELÇİN SANGU'NUN BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI KİRALIK AŞK ZİRVEYİ KAPTIRDI!..

BARIŞ ARDUÇ VE ELÇİN SANGU'NUN BAŞROLLERİNİ PAYLAŞTIĞI KİRALIK AŞK ZİRVEYİ KAPTIRDI!..

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk zirveyi kaptırdı. Kadrosunda; Barış Arduç, Elçin Sangu'nun olduğu Kiralık Aşk, 1.'liği Kösem'e kaptırdı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem geldi, Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerinde yer aldığı Kiralık Aşk zirveden indi! Arama motoru Google'da geçtiğimiz haftanın en çok aranan dizileri belli oldu. Barış Arduç'un Ömer, Elçin Sangu'nun ise Defne karakterine hayat verdiği iddialı Star TV dizisi Kiralık Aşk, Google aramalarında 1. sırayı Muhteşem Yüzyıl Kösem'e kaptırdı. Başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu'nun yanı sıra Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in paylaştığı Kiralık Aşk'ı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz takip etti.

İşte, Google'da en çok aranan diziler: Kösem Sultan, Kiralık Aşk, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kurtlar Vadisi Pusu, Mayıs Kraliçesi, Diriliş Ertuğrul, Kertenkele, Kara Sevda, Eve Dönüş.

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl sıkışını Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir. Müzikle ilgisi hiç bitmeyen Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi alıp tiyatroya adım atmıştır. Kiralık Aşk'tan önce pek çok projede bulunan Elçin Sangu için dönüm noktası Öyle Bir Geçer Zaman Ki olmuştur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den sonra 2012'de Aşk Kaç Beden Giyer adlı projeyle ekranlarda yer alan Elçin Sangu, Kiralık Aşk'tan önceki dizisi Bir Aşk Hikayesi'ndeki performansıyla adından söz ettirmiştir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKİRALIK AŞK  KÖSEM