UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LERZAN MUTLU İDDİASINI KONUŞTURDU: “ARABESK ALBÜM YAPIYORUM, GERÇEK SESİMİ HERKES GÖRECEK!..”

LERZAN MUTLU İDDİASINI KONUŞTURDU: “ARABESK ALBÜM YAPIYORUM, GERÇEK SESİMİ HERKES GÖRECEK!..”

LERZAN MUTLU İDDİASINI KONUŞTURDU: “ARABESK ALBÜM YAPIYORUM, GERÇEK SESİMİ HERKES GÖRECEK!..”

Lerzan Mutlu, önceki gün Prof. Dr. Arif Verimli ile birlikte Afyon'nun önde gelen alışveriş merkezi Park Afyon'daydı.

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen söyleşi ve imza gününe Lerzan Mutlu, sanat dünyası ile ilgili soruları, 'Piyasadakilerin çoğu su içmek, yemek yemek gibi sadece kötülükle besleniyor. İhaleye fesat karıştırmadın mı işin zor bu piyasada' diyerek yanıtladı.

Lerzan Mutlu geçtiğimiz hafta bir dizi imza günü organizasyonu için Banu Noyan'la anlaşmıştı. Ancak Deniz Akkaya, arasının açık olduğu Lerzan Mutlu'yla anlaşan Banu Noyan'a içerleyerek 'Altın Günü' organizasyonuna katılmayacağını söyledi.

Banu Noyan da bunun üzerine Altın Günü'ne Safiye-Faik ikilisini dahil etti ve organizasyonu tamamladı.

SEN KİMSİN BENİM EKMEĞİMLE OYNUYORSUN

Lerzan Mutlu da bu olaya tepki göstererek kendi programında 'Bu kızın benimle ne alıp veremediği var anlamadım. Sendeki boy bende yok ama bendeki aklın sende olup olmadığı tartışılır. Bu ekmekle oynamak. Bu kızın akli durumunu çok merak ediyorum. Sen şarkıcı değilsin, ben manken değilim. Gündeme gelme sebebin yaşadığın ilişkilerdeki darbelerle alakalı. Sen kimsin... Sen benim ekmeğimle oynayacaksın, eline ne geçecek. Ben sana pabuç bırakır mıyım? Yıllarca benim ekmeğimle oynandı. Allah katında ekmekle oynayanlar nasıl can verecek çok merak ediyorum' açıklamasında bulundu.

Bütün bu tartışmaların üzerine gerçekleşen imza günü tam bir şölen havasında geçti. İki ünlü ismi görmeye gelen AVM ziyaretçileri Mutlu'yu soru yağmuruna tuttu. Bütün sorulara içtenlikle yanıt veren sanatçı, 'Yakında arabesk albüm çıkarıyorum. Konservatuvarlı olarak sesimi yeterince gösterdiğime inanmıyorum. Bu albümle gerçek sesimi herkes görecek' dedi.

Oyunculuk teklifleri de alan Mutlu, 'Son dönem oyunculardan Barış Falay'ı ve Hazal Kaya'yı çok beğeniyorum' dedi.

Hanımların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Prof. Arif Verimli, 'Oturup gelecekte acaba ne yaşarım derdine düşerseniz panik atak da depresyon da sizin için kaçınılmaz olur' diyerek hanımlara tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLerzan Mutlu