UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAKLA BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ! SAMSUNG’UN ANDROİD 6.0’A YÜKSELTECEĞİ CİHAZLAR AÇIKLANDI!..

MERAKLA BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ! SAMSUNG’UN ANDROİD 6.0’A YÜKSELTECEĞİ CİHAZLAR AÇIKLANDI!..

MERAKLA BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ! SAMSUNG’UN ANDROİD 6.0’A YÜKSELTECEĞİ CİHAZLAR AÇIKLANDI!..

Merakla beklenen Android 6.0 güncellemeleri için cihazlar yavaş yavaş duyurular yapmaya başladı. Samsung’un Android 6.0’a yükselteceği cihazlar açıklandı.

Yapılan açıklamada verilen listeler içinde üst düzey telefon modellerinin yanında orta ve giriş düzeyli telefon modellerinin olması dikkat çekiyor. Android 6.0 güncellemesinin ilk olarak Ağustos ayında Nexus cihazlarda olduğu görüldü, daha sonrasında ise Lg G4 bu günlenme için çalışmalara başladı.

Daha sonra ise Huawei, Sony, HTC ve Motorola gibi markalardan da açıklamalar gelmeye başladı. En çok merak edilende Samsung’un bu konuda nasıl bir çalışma yaptığı ile ilgili idi. Bu konu ile ilişkili olarak yeni teknoloji haberleri gelmeye başladı. 29 Ekim tarihli bu sızıntılar da güncellemeyi alacak ilk cihazların Galaxy S6 Edge+ Ve Galaxy Note 5 olduğu görülüyor. Güney Koreli üretici firma bu güncellemeler için tarih olarak ise Aralık 2015’i işaret ediyor. 2016 Ocak ayından itibaren ise Galaxy S6 sonrasında S6 edge için güncellemeler dağıtılmaya devam edecektir. Şubat ayında ise Galaxy note Edge ve Galaxy note 4 için güncellemeler gündeme gelecektir.

Onay bekleyen telefonlar arasında ise Galaxy S5 hatta Galaxy Alpha modelleri görülüyor. Yapılan tahminlerde ise Mart ayından itibaren bu telefonlarında güncelleme alabileceği konuşulmaktadır. Listenin esas ilgi çeken kısmı ise ikinci kısmı olmakta giriş ve orta düzeye sahip pek çok modelin güncelleme alacaklar listesinde yer aldığı görülmektedir. Bunlar arasında Galaxy A3,A5, A7, A8, E6, E7 gibi modellerin bulunduğu da görülmektedir. Ancak henüz tam olarak ne zaman güncelleme alacakları ile ilgili açıklamalar bulunmuyor. Yapılacakteknoloji incelemelerinde nasıl bi performans ortaya çıkarılacağı da merak konusu olurken, verilen tarihlerinde ülkelere göre farklılık göstereceği de düşünülmektedir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsamsung  ANDROID