UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TELEVİZYONLARIN FENOMEN DİZİSİ 'KİRALIK AŞK'IN DEFNESİ ELÇİN SANGU HAYATINDAKİ DEĞİŞİMLERİ ANLATTI!..

TELEVİZYONLARIN FENOMEN DİZİSİ 'KİRALIK AŞK'IN DEFNESİ ELÇİN SANGU HAYATINDAKİ DEĞİŞİMLERİ ANLATTI!..

TELEVİZYONLARIN FENOMEN DİZİSİ 'KİRALIK AŞK'IN DEFNESİ ELÇİN SANGU HAYATINDAKİ DEĞİŞİMLERİ ANLATTI!..

Ranini.tv yazarı Şeyda Yalvaç, Kiralık Aşk'la tanışmasını ve hayatına girdiği anda yaşadığı değişimi anlattı. İşte o yazısı...

Son zamanlarda “Neden Kiralık Aşk” konulu yazılar yayınlanmaya başlayınca; benim de kendi hikayemi yazma zamanımın geldiğini hissettim.

Uzun zamandır yazı yazmayan beni, Kiralık Aşk yeniden yazmaya teşvik etti. Bu bile onu sevmem için başlı başına bir neden, ama dahası var tabii ki..

Geçen hafta 50 yaşıma bastım. Son izlediğim dizi Bir İstanbul Masalı’ydı. Uzun, ağdalı sahneler, gereksiz uzatmalar beni yerli diziden soğutmuştu. Ta ki Kiralık Aşk ile tanışıncaya kadar.

Kiralık Aşk ile çok zor zamanlardan geçtiğim günlerimde tanıştım. Aslında kişilik olarak, hayatı olduğu gibi kabullenen, olanda hayır olduğunu düşünen, oldukça pozitif biriyim, ama bazen ayar bozuluveriyor işte. Evde boş boş oturup, her şeye ağlayan, sinirler laçka bir haldeyken önce

youtube’da rastladım ona. Birden havam değişti, bir güldüm, bir güldüm, ama ne gülmek…

Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olduğuna inanmam. Yaşadığım, yaptığım her şeyin mutlaka bir nedeni olduğunu düşünürüm. Bu nedenle de Kiralık Aşk’ın hayatıma girmesinin bir nedeni olduğuna inandım. Hayatıma girdiği andan itibaren de mucizeleri bir bir yaşamaya başladım. İlki, beni yaşadığım depresyondan çekip çıkarması oldu. İkincisi ise 20 yıl önce tanıştığım insanla yeniden bir araya gelmeme sebep oldu. Müge Turalı Pak’la. Sonra mı? Sonrası daha da ilginç. Aylardır iş arayıp bulamayan ben; arka arkaya iş teklifleri almaya başladım. Hayatımda ters giden pek çok şey teker teker yoluna girdi. İşte ben o yüzden Kiralık Aşk’ın uğurlu olduğuna inanıyorum. Hatta Kiralık Aşk melekleri olduğuna :) Gülmeyin! Gerçekten inanıyorum.

Ranini.tv

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERELÇİN SANGU