UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HAMZA HAMZAOĞLU, TESİSLERDEKİ VEDALAŞMANIN ARDINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

HAMZA HAMZAOĞLU, TESİSLERDEKİ VEDALAŞMANIN ARDINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

HAMZA HAMZAOĞLU, TESİSLERDEKİ VEDALAŞMANIN ARDINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

Hamza Hamzaoğlu, yönetimden görüşme daveti geldiğinde gönderileceğini düşündüğünü söyledi, “Biraz acaba mı diye düşündüm. Ayrılığı 2., 3. planda görüyordum” diye konuştu.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki vedalaşmanın ardından açıklamalar yapan Hamza Hamzaoğlu yönetimden görüşme daveti geldiğinde bir an gönderileceğini düşündüğünü belirtti. Hamzaoğlu, “Biraz acaba mı diye düşündüm ama herhalde başka bir şey için davet ettiler diye düşündüm. Ayrılığı 2., 3. planda düşünüyordum. Ama hiç kimseye kızgınlığımız ve kırgınlığım yok. Ayrılıklar hep hüzünlüdür, biz de üzgünüz ama müsterihiz” dedi.

Başarılı çalıştırıcı, “Yönetim böyle bir karar almış, başkan Dursun Özbek bana iletti. Gerekçelere girmeyelim. Kararı yönetim aldı, onlar gerekçeleri söyleyebilir. Başkanımız alacaklarımızı ödeyecek” diye konuştu. Ayrılığın nedeninin sportif veya başka bir şey olabileceğini de dile getiren Hamzaoğlu, “Yönetimin kararı olduğu için bunu sorgulamak işimiz değil” ifadelerini de kullandı.

Üzücü bir gün olduğunun altını çizen Hamzaoğlu şöyle konuştu: “1 sene önce farklı hayallerimiz vardı. Bunların kısa vadeli olanlarını gerçekleştirdik. Uzun vadeli hedeflerimizi biraz erteleyeceğiz. Belki bir kez daha burada olup bu hayallerin peşinden koşacağız. Burada aile ortamı oluşturduk, futbolcularımızla da acı tatlı anılarımız oldu, zaman zaman birbirimize kızdık, üzüldük, kupaları beraber kaldırdık. Oyuncularıma, eşlerine, ailelerine teşekkür ediyorum.”

Hamzaoğlu, “Şu anda lider değiliz, 3. durumdayız, başarısızlık var. Aldıklarınızla verdikleriniz arasındaki şeylere baktığımızda kendimizi başarılı görüyorum” yorumunu da yaptı.

Milliyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhamza hamzaoğlu