UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SNAPCHAT'TE POPÜLER OLMAK İSTİYORSANIZ BU İPUÇLARINI DİKKATE ALIN!..

SNAPCHAT'TE POPÜLER OLMAK İSTİYORSANIZ BU İPUÇLARINI DİKKATE ALIN!..

SNAPCHAT'TE POPÜLER OLMAK İSTİYORSANIZ BU İPUÇLARINI DİKKATE ALIN!..

Snapchat en çok sevilen sosyal medya uygulamalarından biri olma yolunda ilerliyor. Sizde Snapchat'te popüler olmak istiyorsanız bu ipuçlarını dikkate alın.

1. Snapchat’e yeni eklenen efektler belirli zamanlara göre değişiyor. Yani bir hafta gözlerinizden kalpler fırlatıp, ağzınızdan gökkuşağı çıkartabilirken bir hafta yapamayabilirsiniz. Çözüm ise çok kolay; telefonunuzun tarihiyle oynayarak uygulamada aktif olarak bulunmayan efektleri kullanabilirsiniz.

2. Aynı anda iki efekt mi kullanmak istiyorsunuz? Bu da mümkün. İlk efekti seçtikten sonra bir parmağınızı ekranda sabit tutup, diğer parmağınızla istediğiniz ikinci efekti seçebilirsiniz.

3. Snap’inize ekstra yazı ekleyebilirsiniz desek? Boş bir mesaj baloncuğuna ya da not kısmına 2-3 satır boşluk atıp daha sonra bu boşluğu kopyalayın ve Snapchat’in yazı sütünuna yapıştırın. Tebrikler artık tek bir satırdan fazlasını yazabilirsiniz.

4. Snapchat’i kullananlar, bu uygulamanın internet paketine ve şarja doyumsuz olduğunu bilir. Bu durumu engellemek için Snapchat’in ayarlar kısmından ‘seyahat modu’nu aktif etmeniz gerekiyor. Böylece uygulama, arka planda otomatik olarak snap indirmeyerek, şarjınızın ve internetin paketinizin sınırlarını zorlamayacaktır.

5. Snapchat, ‘en yakın arkadaş’ özelliğini muhtemelen bir daha hiç getirmeyecek. Ama yine de hala arkadaş listenizdekilere otomatik olarak verdiği emoji’lerin bir anlamı var. Ayarlar kısmındaki ‘ek hizmetler’ bölümüne gelerek tüm emojilerin ne anlama geldiğini öğrenebilirsiniz!

Hürriyet

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsnapchat