UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ YÖNETEN CÜNEYT ÇAKIR'A DİĞER ÜLKELERDEN TEKLİF GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ YÖNETEN CÜNEYT ÇAKIR'A DİĞER ÜLKELERDEN TEKLİF GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ YÖNETEN CÜNEYT ÇAKIR'A DİĞER ÜLKELERDEN TEKLİF GELDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!..

Şampiyonlar Ligi finali yöneten, Dünya Kupası'nda 4. hakem olarak görev alan Cüneyt Çakır'a diğer ülkelerden teklif geldiğin ortaya çıktı.

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, FIFA’nin güvendiği isimlerden olan Cüneyt Çakır’a 3-4 ülkeden talip olduğunu söyledi.

TRT Spor'da konuşan Kuddusi Müftüoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"ÇAKIR'A TEKLİFLER GELİYOR"

“Cüneyt Çakır’a 3-4 ülkeden teklif var. Gelsin bizim final maçlarımızı yönetsin diye. Bu arkadaşlarımıza kefilim zaten bu arkadaşların atamalarını biz yapıyoruz. Performanslarına bakıyoruz, kendi gözlemlerimizi katıyoruz. Kulüplerin hakemlere başık açıları biraz art niyetli… Cüneyt Çakır’ı cezalandıracağım demedim. Biz de zaten cezalandırma yöntemi yok”

Türkiye - Yunanistan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TRABZON’DA YAŞANANLAR

“O gece UEFA yetkilileri ile resmi yemekteydim ve maçı seyrediyordum. Arkadaşlarım var, FIFA hakemleri var resmi bir yemekti. Maç sonu bu olaylar olduğu için telefonum durmadı ama ben bakamadım telefonlara resmi yemekte olduğum için. Telefonlara daha sonra döndüm hakem arkadaşımızı aradım Çağatay Şahan’ı"

"BU OLAYLAR BİZİ ÜZDÜ"

"Tabi üzüldük çünkü normalde müsabaka bitince soyunma odasına giriyor hakem arkadaşlarımız ve soyunma odasını kapatıyoruz. Sıcak bir ortam bütün statlarda böyledir. Gözlemci içeri girer temsilci içeri girer daha sonra stat boşalır ve hakemler stadyumdan ayrılır. Tabi hakem arkadaşlarımız ayrılamadı stadyumdan. Türk hakem ailesi olarak üzüldük yaklaşık 4 saat soyunma odasında kalarak oradan çıkamamak bizi üzdü. Kapı kitli değil açık ama görevli dışarıda kalabalık bir kitlenin olduğunu ve dışarıya çıkamayacaklarını belirtiyor.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCÜNEYT ÇAKIR