UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARPA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ’NDE 3 ÖDÜL ALAN 'YİTİK KUŞLAR' FİLMİNİN OYUNCULARINI ARNOLD SCHWARZENEGGER MEKTUP YAZARAK TEBRİK ETTİ!..

ARPA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ’NDE 3 ÖDÜL ALAN 'YİTİK KUŞLAR' FİLMİNİN OYUNCULARINI ARNOLD SCHWARZENEGGER MEKTUP YAZARAK TEBRİK ETTİ!..

ARPA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ’NDE 3 ÖDÜL ALAN 'YİTİK KUŞLAR' FİLMİNİN OYUNCULARINI ARNOLD SCHWARZENEGGER  MEKTUP YAZARAK TEBRİK ETTİ!..

Bu yıl 18.si yapılan Arpa Uluslararası Film Festivali, ödül töreni sona erdi. Türkiye’den festivale katılan Yitik Kuşlar da  törenden üç ayrı ödülle ayrıldı. Bu sene 13- 15 Kasım tarihleri arasında Los Angeles Egyptian Theatre’da düzenlenen 18. Uluslararası ARPA Film Festivali’nde Yitik Kuşlar, En iyi Film, En İyi Yönetmen ve festivalin en büyük ödülü olan Armin T. Wegner İnsanlık ödülü dallarında da ipi göğüsledi.  22 ülkeden 46 filmin yarıştığı ödül töreninde,  üç kez sahneye çıkarak ödüllerini alan Ela Alyamaç ve Aren Perdeci, gece boyunca davetlilerin ilgi odağı oldular ve tebrikleri kabul ettiler. Kültür Bakanlığı desteği ile çekilen ve büyük bir başarıya imza atan Yitik Kuşlar, festivalin açılış filmi olmuş ve büyük ilgi görmüştü.

Gecede ömür boyu başarı ödülüne layık görülen Esai Morales de, sahnede yaptığı konuşmasında Ela Alyamaç ve Aren Perdeci’nin çok önemli bir işe imza attıklarını söyledi. Onları tebrik eden Morales, daha sonra genç yönetmenlerin yanına giderek onlarla fotoğraf çektirdi...

TERMİNATÖR TEBRİK ETTİ

Kaliforniya valisi ve ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger de Ela Alyamaç ve Aren Perdeci’yi yazdığı bir mektupla tebrik ederek,  festival organizatörleri aracılığıyla da selamlarını yolladı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSCHWARZENEGGER  yitik kuşlar