UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ YIL BOYUNCA ERKEK KILIĞINA GİREREK KIZ ARKADAŞINI ALDATTI!..

İKİ YIL BOYUNCA ERKEK KILIĞINA GİREREK KIZ ARKADAŞINI ALDATTI!..

İKİ YIL BOYUNCA ERKEK KILIĞINA GİREREK KIZ ARKADAŞINI ALDATTI!..

Erkek kılığına girdi, sevgili yaptı, 8 yıl hapis yedi!

İngiltere'de iki yıl boyunca erkek kılığına girerek kız arkadaşını aldatan 25 yaşındaki Gayle Newland, 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kyle Fortune kimliğiyle yeni bir erkek kişilik yaratan Newland, Facebook'tan tanıştığı bir kadınla iki yıl süreyle ilişki yaşadı.

Daily Mail gazetesindeki habere göre, İngiltere'nin Cheshire kentinde yaşayan Newland, adı açıklanmayan kız arkadaşı ile buluşurken sesini kalınlaştırarak, vücut hatlarını belli etmeyecek kıyafetler giyerek, protez penis kullanarak ve birliktelikleri sırasında genç kadından gözlerini bağlamasını isteyerek gerçek kimliğini saklamayı başardı.

İki yıl boyunca yaklaşık 100 saat görüştüğü Newland'ın kadın olduğunu gözlerindeki bağı çözdüğünde fark ettiğini söyleyen kurban, her buluştuğunda Newland'ın geçmişte çok ciddi bir beyin ameliyatı geçirmesinden dolayı kendine olan güvenini kaybettiği gerekçesiyle ondan gözlerini bağlamasını istediğini anlattı.

Newland ise mahkemedeki suçlamaları reddederken kız arkadaşı olduğunu söylediği kadının onun aslında kadın olduğunu bildiğini iddia etti.

Ancak mahkemedeki jüri, Newland'ı üç farklı cinsel saldırıdan suçlu buldu.

Kurban ise mahkemede, Newland'ı 2013 yılında Kye Fortune olarak tanıdığını ve her buluştuklarında gözünde maske olduğunu yoksa onun kapı dışında maskesini takmasını beklediğini anlattı.

Newland'ın henüz 13 yaşındayken gerçek yaşamda kızlarla konuşmakta zorluk yaşadığından Fortune adındaki karakteri yarattığı, 15 yaşına geldiğinde bir Facebook profili yaratıp kendini yarı Filipinli yarı Latin olarak tanıtarak hesabına erkek fotoğrafları yüklediği ortaya çıktı.

DHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERingiltere  hapis