UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇEKİŞMELİ BİR BOŞANMA SÜRECİ YAŞAYAN BADE İŞÇİL VE MALKOÇ SÜALP İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ!..

ÇEKİŞMELİ BİR BOŞANMA SÜRECİ YAŞAYAN BADE İŞÇİL VE MALKOÇ SÜALP İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ!..

ÇEKİŞMELİ BİR BOŞANMA SÜRECİ YAŞAYAN BADE İŞÇİL VE  MALKOÇ SÜALP İÇİN MAHKEME KARARINI VERDİ!..

İş adamı Malkoç Süalp'le boşanma aşamasındaki Bade İşçil'in "Hediye" dediği saatlerin erkek saati olduğu ortaya çıktı. Mahkeme, İşçil'in mücevher ve taşınmazlara konulan tedbir kararına itirazını reddetti...

karşılıklı boşanma davaları süren Bade İşçil ve Malkoç Süalp arasındaki mal paylaşımı kavgası kızıştı. Süalp, mahkeme sonuçlanıncaya kadar, babasından miras kalan kolyenin de içinde bulunduğu mücevherlerden 2 lüks saate, 2 taşınmazdan arabaya kadar tüm mal varlığına yarı oranında tedbir koydurdu.

İşçil'in avukatı ise buna itiraz etti. Yüzük ile diğer bazı mücevherlerin evlilik teklifi hediyesi olduğunu aktaran İşçil'in avukatı, "Mücevherler, evlilik teklifi ve düğüne hazırlık sürecinde takılmış olup Yargıtay içtihatlarına göre kadına bağışlanmış sayılır ve kadının şahsi malı haline gelir" dedi.

'HİÇBİRİ HEDİYE DEĞİL'

İşçil'in iddialarını yalanlayan Süalp'in avukatı ise "Müvekkilimin Ulus Savoy Konutları'na yaptığı ödeme 2 milyon 800 bin lirayı aşmıştır. Maslak 42'de alınan taşınmazın müşterek çocuk Azur'un doğum hediyesi olarak davalıya verildiği iddiası da doğru değil. 250 bin lira değerindeki BMW marka aracın da davalıya hediye edildiği söz konusu değil. Hiç kimse müstakbel eşine 250 bin liralık hediye vermez. 425 bin dolarlık daireyi de hediye etmez. Değeri milyonlar olan değerli takı, saat ve mücevheratı da vermez" diye konuştu.

Süalp'in avukatı, "Davalının kasadaki mücevherleri götürdüğü, mahkemece keşif sonucu sabittir. Keşifte kolunda bulunan ve kendisine ait olduğunu iddia ettiği Rolex marka saat erkek saatidir. İngiltere'den 5 bin 200 sterline alınmıştır. Davalının 'dizi çekimlerinde kolumda vardı' dediği Rolex Daytona saati de erkek saatidir ve 18 bin sterline alınmıştır. İkisinin de faturası müvekkilim adınadır" dedi.

Süalp'in babasına ait hatıra kolyenin de İşçil'in fotolarında dahi boynunda takılı olduğunu belirtti.

Mahkeme, İşçil'in itirazını reddederek tedbir kararının devamına hükmetti.

Sabah

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbade işçil  malkoç süalp