UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜZEL OYUNCU NURGÜL YEŞİLÇAY,SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

GÜZEL OYUNCU NURGÜL YEŞİLÇAY,SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

GÜZEL OYUNCU NURGÜL YEŞİLÇAY,SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

‘Paramparça’nın Gülseren’i Nurgül Yeşilçay “Benim evlenmeye de, depresyona girmeye de vaktim yok” dedi

Koray Yavuzer Mimarlık’ın 15’inci kuruluş yıldönümüne katılan Nurgül Yeşilçay, dizi sürelerinden dert yandı. “Bir ay iznimiz oluyor, onu da oğlum ve sevdiklerimle tatil yaparak geçirmek istiyorum” diyen oyuncu film projesinin olmadığını söyledi. ‘Eğreti Gelin’de başrol oynayan Yeşilçay  ‘Eğreti Gelin 2’ için de iki sene önce teklif geldiğini söyleyip ekledi: “Atıf Yılmaz’ın vefatından sonra ikincisinde rol almak istemedim.”

Oyuncu son günlerde çok konuşulan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde Safiye Sultan rolündeki Hülya Avşar için “Çok doğru bir karar, gerçi bana düşmez ama Hülya Avşar çok iyi bir oyuncu ve örnek alınacak bir kişi” dedi. Özel hayatıyla ilgili de açıklamalar yapan Yeşilçay, Özgür İnal’la ilişkisiyle ilgili “Henüz evlilik yok. Benim evlenmeye de, depresyona da girmeye vaktim yok” açıklamasını yaptı.

Yeşilçay, formunu nasıl koruduğunu da şöyle anlattı: “Ben her zaman böyleydim, balık etliyim ama sağlığıma çok dikkat ediyorum. spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi hiçbir zaman ihmal etmedim ve sıfır beden olmak için çabalamadım.”

Cadde

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnurgül yeşilçay