UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SHOTA’NIN GÖNDERİLMESİNİN ALTINDA YATAN GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!..

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SHOTA’NIN GÖNDERİLMESİNİN ALTINDA YATAN GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!..

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SHOTA’NIN GÖNDERİLMESİNİN ALTINDA YATAN GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!..

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze'nin, gönderilmesinin altında yatan gerçeklerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Alınan başarısız saha sonuçlarının yanı sıra teknik direktör Shota Anveladze'nin ikizi Arçil'in eski başkanlardan Faruk Nafiz Özak ve eski yöneticilerle yemek yemesi Gürcü teknik adamın başını yaktı.

Gürcü teknik direktörün Ramada Otel'de eski başkanlardan ve bakanlardan Faruk Nafiz Özak'la yemek yediğini duyan ve arası Özak ile uzun süredir iyi olmayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Shota'nın kulüpteki görevine son verdi. Ancak yemekte Shota'nın değil, ikizi kardeşi Arçil'in bulunduğu ortaya çıktı.

Yaşanan fıkra gibi olay ise şöyle gelişti. Shota ve Arçil'i, futbolculuk döneminde Trabzonspor'a getiren isimlerin başında gelen eski yöneticilerden Cafer Hazaroğlu, geçtiğimiz hafta babasıyla birlikte Trabzon'e gelen Arçil'le yemekte buluştu. Yemeğe Shota da davet edlimesine rağmen yanlış anlaşılmalara meydan vermemek adına Gürcü teknik adam yemeğe katılmadı. Geçtiğimiz hafta yenen yemekte Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Nafiz Özak, eski asbaşkan Nevzat Şakar ve Serdar Bali ile birlikte Arçil'in babası da katıldı. İkizlerin babası da eski asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu'na benzetildi.

Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Shota'nın eski başkanlardan Faruk Nafiz Özak ve eski yöneticilerle yemekte buluştuğu duyumu geldi. Faruk Nafiz Özak ve diğer yöneticilerle arası olmayan Hacıosmanoğlu'nu bu durum çileden çıkardı. Kongre öncesi böyle bir hadisenin yaşanması üzerine Hacıosmanoğlu, teknik direktör Shota Arveladze ile görüşme yaptı. Shota, yemeğe kendisinin katılmadığını, Arçil'in katıldığını söylemesine rağmen Hacıosmanoğlu'nu ikna edemedi. Görüşmenin sorgu havasında geçmesine çok sinirlenen Shota, Hacıosmanoğlu ile tartıştı. Hacıosmanoğlu'nun yemekle ilgili elinde görüntülerin bulunduğunu söylemesi Shota'yı iyice çileden çıkarttı. İpleri kopma noktasına getirdi.

Fıkralara konu olacak olayın detayları ortaya çıkmasının ardından "Yemeği Arçil yedi, hesabı Shota ödedi" yorumları gerçekleşirken, İkiz kardeşlerin Trabzonspor'a 1994 yılında transferinde ise ikizler yine espri konusu olmuş, "Trabzonspor hata yapmamak için iki kardeşi birden transfer etti" esprileri yapılmıştı.

ARÇİL, "ÇOK KOMİK OLUR"

Teknik Direktör Shota Arveladze'nin ikizi Arçil ise yaşananları anlatarak "Medipol Başakşehir maçından önce Trabzon'daydım. Bizi Trabzon'a getiren eski yöneticilerimle sohbet ettik. Faruk Özak, Cafer Hazaroğlu, Serdar Bali ve babam Trabzon'da bir otelde yemek yedik. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için Shota katılmadı. Ama bundan dolayı Shota'nın görevine son verilmişse bu çok komik bir durum olur. Hem eski dostlarımızla yemek yememizin ne gibi bir sakıncası olabilir"ifadelerini kullandı.

ŞAKAR, "YEMEKTE SHOTA YOKTU"

Yemekte bulunan Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar, eski dostları ağırladıklarını belirterek, "Uzaktan dost geldiği zaman ona yemek vermek çok doğaldır. Yemekte Faruk Özak, Cafer Hazaroğlu ve Serdar Bali vardı. 1 hafta önce yenen bir yemek. Çok gizli bir yemek olsa gider evde yerdik. Koskoca bir otelde yedik. Herkesin gözü önünde. Biz 1994 yılında Gürcistan'a gittiğimiz zaman Shota ve Arçil'in babası bizi çok medeni bir şekilde karşılamıştı. Evinin kapısını açtı. Biz de onları ağırlamak istedik. Trabzonspor'un böyle işlerle uğraşmaması lazım" şeklinde konuştu.

CAFER HAZAROĞLU, "SHOTA KENDİ İSTEĞİ İLE YEMEĞE KATILMADI"

Yemeği organize eden Trabzonspor eski yöneticisi ve Shota ve Arçil'i Trabzon'a getiren isimlerin başında gelen Cafer Hazaroğlu ise yemekle ilgili detayları kendi sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı:

"Sosyal medyada Shota'nın eski yöneticilerle yemek yediğiyle ilgili yapılan haberler gerçek dışı olup yanlıştır. Bir hafta önce Shota'nın babası ve kardeşi Arçil Trabzon'a geldiler. Benim yakın aile dostlarımdır. Bizzat benim misafirim olarak yemeğe katıldılar. Eski yöneticileri olarak sayın Faruk Özak, Nevzat Şakar ve Serdar Bali'nin katılımıyla yenen bir yemektir. Shota kendi isteği ile yemeğe katılmamıştır. Speküle edilmemesi için açıklama gereğini duydum."

İHA

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtrabzonspor  shota  futbol