UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PERFORMANSIYLA BÜYÜK ELEŞTİRİ ALAN UMUT BULUT'UN SÖZLEŞMESİNİN OTOMATİKMAN 1 YIL UZADIĞI HABERİ TARAFTARI AYAĞA KALDIRDI!..

PERFORMANSIYLA BÜYÜK ELEŞTİRİ ALAN UMUT BULUT'UN SÖZLEŞMESİNİN OTOMATİKMAN 1 YIL UZADIĞI HABERİ TARAFTARI AYAĞA KALDIRDI!..

PERFORMANSIYLA BÜYÜK ELEŞTİRİ ALAN UMUT BULUT'UN SÖZLEŞMESİNİN OTOMATİKMAN 1 YIL UZADIĞI HABERİ TARAFTARI AYAĞA KALDIRDI!..

Bu sezonki performansıyla büyük eleştiri alan Umut Bulut'un sözleşmesinin otomatikman 1 yıl uzadığı haberi Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldırdı.

Sarı kırmızılılar, forma giydiği son 174 dakikada rakip kaleye hiç şut atamayan tecrübeli futbolcunun gelecek sezon da takımda kalacak olmasına sosyal medya yoluyla büyük tepki gösterdi.

Galatasaray Kulübü, Umut Bulut'un sözleşmesinin otomatikman uzatıldığını duyurdu. 32 yaşındaki forvet oyuncusu böylelikle 1 yıl daha sarı kırmızılı kulüpte kalmanın yanı sıra, 1 milyon 850 bin Euro (5.7 milyon TL) parayı da cebine koymayı garantiledi. Milli futbolcu ayrıca, oynadığı maç başına 15 bin Euro (46 bin 650 TL) alacak.

Umut'un sözleşmesi işte böyle uzadı: 40 puanla 6 milyonu kaptı

142 MAÇTA 38 GOL Galatasaray, 2012 yılında Fransa'nın Toulouse takımından 400 bin Euro'ya kiraladığı Umut Bulut'u, 1 yıl sonra 2.7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek satın aldı. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'da oynadığı 142 resmi maçta 38 gol attı.

France Football, Umut Bulut'u Toulouse'un en kötü transferi seçti

Özellikle son maçlardaki performansıyla Galatasaray taraftarlarından büyük tepki gören Umut Bulut ile sözleşme yenilenmesi sosyal medyada büyük yankı yarattı. Sarı kırmızılı taraftarlar Twitter ve Facebook yoluyla bu gelişmeye duydukları öfkeyi dile getirdi. İşte o mesajlardan bazıları:

@zsagol

Hiçbir işe yaramayan fakat puantaj yoluyla yıllık 6 milyon lira daha kazanacak olan Umut Bulut şansından istiyorum

@zeycophile

Umut Bulut'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatan yönetime saygılar(!)

@ulasabiniz

Bugün Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşme imzalayan Umut Bulut'un haberini duyan Ulaş gibi uyandım. Öyle şaşkın, öyle çaresiz.

@sporkeyfin

Beşiktaşlı taraftarlar, Umut Bulut'un sözleşmesinin uzatılması sebebi ile: "Acının rengi olmaz, geçmiş olsun Galatasaray!" mesajı yayınladı.

@AydinCingoz

İkinci Sabri vakası! Umut Bulut seneye Galatasaray'dan 1.850 bin Euro garanti para ve maç başına 15 bin Euro alacak.

@kadircetincali

Galatasaray'ın 2015-16 sezonunda da Umut Bulut'a yılda 2 milyon Euro artı maç başı para vermesi akıl mantık dışı bir hareket. Yuh derim.

@bilalyılmaz2007

Umut Bulut'un sözleşme uzatması... Adamlar bitmiş şampuana su koyup çalkaladı

@MelekAktas1905

Umut Bulut'un sözleşmesini uzatan Galatasaray yönetimi sağlık kontrolünden geçirildi..Allah'ım bizi bu şekilde imtihan etme..

@wolkantemel

Umut Bulut en büyük golünü attı

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUMUT BULUT