UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSME ŞOK RÜŞVET SUÇLAMASI! POLİSE RÜŞVET VERMEKLE SUÇLANIYOR!..

ÜNLÜ İSME ŞOK RÜŞVET SUÇLAMASI! POLİSE RÜŞVET VERMEKLE SUÇLANIYOR!..

ÜNLÜ İSME ŞOK RÜŞVET SUÇLAMASI! POLİSE RÜŞVET VERMEKLE SUÇLANIYOR!..

İtalya'nın başkenti Roma'da geçen hafta başlayan dev mafya davasına, Roma futbol kulübünün kaptanı Francesco Totti'nin de adı karıştı.     

Davada ifade veren bir sanık, Totti'nin çocuklarının korumaları için polislere rüşvet verdiğini iddia etti.

"Başkent Mafyası" olarak adlandırılan davada, belediye çalışanları, işadamları ve suç çetelerinin işbirliği içinde kent yönetiminden milyonlarca euro hortumladıkları iddia ediliyor.

Davada yargılanan 46 kişiden biri olan, eski belediye başkanı özel kalem müdürü yardımcısı Luca Odevaine'in savcılara verdiği ifade basına yansıdı.

Odevaine'in ifadesine göre Totti, oğlunun kaçırılmasına yönelik bir plan yapıldığı söylentileri üzerine polis memurlarına "el altından" para ödeyerek özel koruma sağladı.

Bir Roma fanatiğinin, Totti'nin halen 10 yaşında olan oğlu Cristian Totti'yi kaçırtmak istediği duyumunun alındığını anlatan Odevaine, "Polis memurlarının Totti'nin çocuklarına korumalık yaptığı doğru, ama bu işi mesai saatleri dışında yapıyorlardı ve paralarını Totti el altından ödüyordu" dedi.

Televizyon sunucusu Ilary Blasi ile evli olan Francesco Totti'nin, Cristian (10) ve Chanel (8) isimli iki çocuğu var.

Ilary Blasi, geçen eylül ayında kendi sunduğu tv programında, 3. çocuğuna hamile olduğunu açıklamıştı.

Geçen hafta görülmeye başlayan Başkent Mafyası davasında, aralarında politikacılar, bürokratlar ve işadamlarının da bulunduğu onlarca kişi, suç örgütleriyle işbirliği içinde yolsuzluk, rüşvet ve haraç alma gibi suçlamalarla yargılanıyor.

Sanıkların, çöp toplama, yol tadilatı, göçmenler için barınak sağlanması gibi ihalelerde usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.

Başkent Mafyası'nın başında ise, geçmişte faşist NAR (Silahlı Devrimci Çekirdek) örgütüne de bağlı olan, "tek gözlü gangster" Massimo Carminati'nin bulunduğu öne sürülüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFrancesco Totti