UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ SEVGİLİSİ, PRENSES LADY DİANA'NIN GEÇMİŞİNİ SATIYOR! İŞTE DETAYLAR!..

ESKİ SEVGİLİSİ, PRENSES LADY DİANA'NIN GEÇMİŞİNİ SATIYOR! İŞTE DETAYLAR!..

ESKİ SEVGİLİSİ, PRENSES LADY DİANA'NIN GEÇMİŞİNİ SATIYOR! İŞTE DETAYLAR!..

Prenses Diana'nın eski sevgilisi süvari James Hewitt'in, Leydi Diana'nın özel mektuplarını satmaya çalıştığı iddiaları, büyük tepki topladı

Yaptığı açıklamalarla Prenses Diana’nın kendisine aşkını ortalığa döktüğü için tepki çeken süvari James Hewitt’in, sakladığı Leydi Diana ve o zamanlar 6 yaşında olan Prens William’ın özel mektuplarını ABD’de en yüksek parayı verene satmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

Yüksek tirajlı tabloid pazar gazetelerinden The Mail on Sunday’in “Aşağılık Adamın Maskesini düşürüyoruz” başlığıyla verdiği bugünkü haberi İngiltere’yi ayağa kaldırdı. Eski Kraliyet Muhafız Alayı subaylarından süvari binbaşı James Hewitt’in Kraliyet ailesinin mahrem mektuplarını satışa kalkışması Kraliyet ailesini kızdırdı.

Hewitt’in 6 mektup, 26 kart ve 6 yaşındaki Prens William’ın el yazısıyla yazılmış 2 özel notunun da içinde bulunduğu paketi satacağı ortaya çıktı. The Mail on Sunday soruşturunca, Devon’daki evinde bulunan James Hewitt’in (57) önce inkar etmeye çalıştığı anlaşıldı. Mail, satışın arkasında onun olduğunu gösteren maili gösterince Hewitt konuşacak bir şeyi olmadığını söyledi.

Prenses Diana’nın bir zamanlar oğlu Harry’e benzetecek kadar sevdiği eski sevgilisinin ihanetinin Buckingham Sarayını kızdıracağına dikkat çekildi.

ABD’de müzayede salonlarında Kraliyeti ilgilendiren mektupların elden ele dolaşması üzerine Hewitt’e ihanet suçundan soruşturma başlatıldı.

Süvari binbaşıyla 1986-1990 yıllarında flört eden Prenses Diana, yalnız yaşadığı Kensington Sarayı’ndan masumca yazdığı mektupların çoğunda arkadaşı olduğu için James Hewitt’e teşekkürlerini bildiriyordu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERLADY DİANA