UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLK KEZ BİR FİLMDE DUBLAJ YAPAN GÖKÇE, SİNEMAYA DA YEŞİL IŞIK YAKARAK KARİYERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

İLK KEZ BİR FİLMDE DUBLAJ YAPAN GÖKÇE, SİNEMAYA DA YEŞİL IŞIK YAKARAK KARİYERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

İLK KEZ BİR FİLMDE DUBLAJ YAPAN GÖKÇE, SİNEMAYA DA YEŞİL IŞIK YAKARAK KARİYERİYLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU!..

‘Köstebekgiller 2- Gölgenin Tılsımı’ filminde ‘Köstepem’ karakterini, şarkılarıyla çocukların da gönlünü fetheden genç sanatçı Gökçe seslendirdi. Gökçe, önceki gün Şafak Stüdyoları’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Arzum Film Animasyon yapımcılığında beyazperdede yerini alacak olan film, 22 Ocak’ta vizyona giriyor.  Köstebekgillerin geçen sene vizyona giren Perili Orman sinema filmi ile tanıdığımız Köstepem’i Nurgül Yeşilçay seslendirmişti. Bu sene sömestr tatilinde vizyona girecek olan 2. Filmi Gölgenin Tılsımın’da şarkıları ile büyük küçük genç yaşlı birçok insanın gönlünü fetheden,  herkesin yakından tanıdığı  genç ve güzel sanatçı Gökçe ile yeniden hayat bulacak. Sesi ile karaktere can verecek olan Gökçe’nin Köstepem ile benzerliği gözlerden kaçmadı.

İlk kez bir filmde dublaj yapan Gökçe, sinemaya da yeşil ışık yakarak ‘İlk dublaj deneyimim. Çok keyifli, gerçekten çok eğlendim. Zaten istediğim bir şeydi. Tiyatro eğitimi aldığım için de biraz daha rahattım.

Sinema teklifleri ilk çıktığım zamanlar geliyordu ama ben müzik yapayım diyordum. Artık zamanı geldi müzikle ikisini bir arada yürütebilirim. Sonuçta Şahika Tekand’a da gittim. Tiyatro eğitimi aldım.  E tabii ki devamı gelir. Sinemaya yeşil ışık yakıyorum’ açıklamasında bulundu.

Seslendirdiği karakteri anlatan Gökçe ‘Köstepem cool, duygusal, neşeli, cesur. Hatta üçüzleri oluyor. Ben dublajda ‘yavrularım’ diye ağlarken iki kedi ve bir köpeğimi düşündüm.  Hayvanları da, insanları da seviyorum’ dedi.

Röportajında  ayrıca çok duygusal olduğunu belirten popçu ‘Gerçek hayatta da çok hiperaktifim. Enerji fazlam var, çok da duygusalım. Her gün hüzünlenecek ya da ağlayacak bir şey bulurum.  Haberleri izlerken de bir film izlerken, de ağlıyorum’ diyen genç popçu, filmde canlandırdığı çizgi karakter ile hem duygusal hem de fiziksel olarak çok benzeştiğini ve bundan dolayı sanki kendisini Köstepem olarak görmeye başladığını söyledi.  Gökçe, hatta filmin gala gecesi için kendisine Köstepem’in kıyafetine benzer bir elbise tasarlatacağını belirtti.

Gökçe, ayrıca artık daha yavaş şarkılar seslendireceğini söylerken ‘Sırada slow parçalar var. ‘Her şey bitmedi bitemez’den sonra çok istek geldi.  İnsanlar ‘Biz seni böyle çok sevdik’ dediler. Bu tarafımı gösterememiştim, öyle devam edip dengeleyeceğim. Yeni single’lar gelecek’ müjdesini verdi.

KÖSTEBEKLERLE KONSERLER VERECEK

Sanatçı, çeşitli illerde filmin çalışmaları kapsamında konserler vereceğini vurguladı ve ‘Köstebekgiller’le bir turne olacak. Çocuklarla bir araya gelmek muhteşem olur. Çocukları çok seviyorum, elektriğimiz tutuyor’ sözleriyle yeni projesini anlattı.

Gökçe ‘Şarkılarınızın stadlarda marş olması hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna ise ‘Ne Yapardım Bilmem’i arabada giderken yapmıştım. Sonra gece prova yapıyoruz. Müzisyen arkadaşım sokaktan duyuyor ve bir uyanıyor bir sürü insan BJK maçından çıkmış şarkımızı söylüyor. Stadyumlarda tezahürat olmuş. Çocukcağız rüyasında duyduğunu zannediyor. Çok güzel , garip bir duygu. Hele bestenin sahibi olmak enteresan’ yanıtını verdi.

‘Köstebekgiller 2- Gölgenin Tılsımı’nda geçen filmde yer alan  İnci Türkay,

Asena Keskinci, Yiğit Ege Yazar’a; Janset, Ali Nuri Türkoğlu, Tevfik İnceoğlu,

Seliz Altınsoy ve usta oyuncu Ayla Algan eşlik ediyor.Ekibe animasyon

karakterler Boyo, Süslü,  Kösteban, Köstepem, Köstosun Cici, Köston ve Köstoy da dahil oldu.

Yapımcılığını Arzum Film Animasyon’un üstlendiği, filmin yönetmenlik koltuğu ise birçok başarılı projede imzası bulunan Kudret Sabancı’ya emanet.

Filmde Kraliçe Sora’nın tılsımlı olduğu söylenen elbisesini çalan Gölge ve lüks

düşkünü avcı Şahane Postum’un; Köstepem ve Kösteban’ın yavruları

Kösbebekler’in peşine düşmesi ve Pelin’le Caner’in tehlikeler ve hareket dolu şehir dünyası içinde onları kurtarma çabaları konu ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgökçe