UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADEM METAN, MURADINA ERDİ! GÜLBEN ERGEN'İ PROGRAMA GELMESİ İÇİN İKNA ETMEYİ BAŞARDI! HEM DE UNUTULMAZ BİR YÖNTEMLE!..

ADEM METAN, MURADINA ERDİ! GÜLBEN ERGEN'İ PROGRAMA GELMESİ İÇİN İKNA ETMEYİ BAŞARDI! HEM DE UNUTULMAZ BİR YÖNTEMLE!..

ADEM METAN, MURADINA ERDİ! GÜLBEN ERGEN'İ PROGRAMA GELMESİ İÇİN İKNA ETMEYİ BAŞARDI! HEM DE UNUTULMAZ BİR YÖNTEMLE!..

Alem FM'in başarılı ismi Adem Metan, uzun zamandır konuk etmek istediği Gülben Ergen ile tıpkı Beyazıt Öztürk ve Candan Erçetin'in arasındaki tatlı rekabet gibi bir çekişmeye girmişti. Twitter üzerinden birbirleriyle atışan Ergen ve Metan arasındaki bu kıyasıya mücadeleyi kimin kazanacağı merak ediliyordu.

VE SONUNDA KONUK ETMEYİ BAŞARDI!

Adem Metan ne yaptıysa Gülben Ergen'i programa gelmeye ikna edememişti. Ancak öyle bir yönteme başvurdu ki ünlü sanatçı daha fazla direnemedi.

Gülben Ergen'i ikna etmek için hiçbir prodüksiyondan kaçmayan Metan, çocuklar ile birlikte hazırladığı klibinde ünlü sanatçıyı hem şok etti, hem de programa gelmesi için ikna etmiş oldu.

GÜLBEN ERGEN BU VİDEO İLE ADETA MEST OLDU

Gülben Ergen bu video karşısında Adem Metan hakkında Instagram hesabından şu yorumu paylaştı:

İşine böyle bir düşkünlük ve böyle bir inat meslek hayatımda görmedim. Adem Metan’ın programına telefonla bağlandım yayınına…Yetmedi… 29 Ekim'de Cumhuriyet Bayram’ında kalktı uçak biletini aldı benimle Anıtkabir’e geldi. Yetmedi Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu açılışına geldi. Yetinmedi 11 Kasım Ağrı’ya Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu açılışımıza da kendi biletini almış bizimle geleceğini bildirdi. Yetmedi… Tüm dinleyenlerini üzerime saldı. Yetmedi günlerce uğraşıp bu videoyu hazırlatmış. Hadi bakalımmış!! Ben çocuklara dayanamazmışım… Hala gitmeyecek miymişim onun yayınına? Pesss!!!!!!!!

Bu video ile birlikte kıyasıya mücadelenin kazananı ise en çok 'Adem Metan Show' dinleyicileri oldu. Ancak Adem Metan sosyal medya hesabından Gülben Ergen'i etiketlediği paylaşımında 11 Kasım sabahını işaret ederek yine bir meraklı bekleyişe sebep oldu. 

Öte yandan Adem Metan'ın inatçı çabalarıyla teklife evet diyen Gülben Ergen’in 11 Kasım 2015 Çarşamba sabahı saat 08:00’da Adem Metan Show’a konuk olacağı öğrenildi.

Sizde sabahları işe giderken trafikte sıkılmak yerine haberlerin mizahi dilini keşfedebilirsiniz. Adem Metan Show, Hafta içi her sabah 6.45-9.00 saatleri arasında Alem FM'de...

ADEM METAN'IN GÜLBEN ERGEN İÇİN ÇEKTİĞİ DAVET VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülben ergen  ADEM METAN  ALEM FM