UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU TOLGA YÜCE SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞEN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ HABERLERİNİ DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ!..

ÜNLÜ OYUNCU TOLGA YÜCE SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞEN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ HABERLERİNİ DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ!..

ÜNLÜ OYUNCU TOLGA YÜCE  SOSYAL MEDYAYA BOMBA GİBİ DÜŞEN TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ HABERLERİNİ DUYUNCA ÇILGINA DÖNDÜ!..

Ünlü oyuncu Tolga Yüce sosyal medyada Facebook, Twitter gibi alanlara bomba gibi düşen trafik kazası geçirdi, yaşam mücadelesi sürüyor haberlerini duyunca çılgına döndü.

Sosyal medyada hızla yayılan haberlerle birlikte herkes Tolga Yüce'nin trafik kazası geçirmesi hakkında yazılar yazmaya başladı. Herkesin aklına Tolga Yüce öldü mü? Sorusu geldi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada öldüğüyle ilgili asılsız haberler çıkan yakışıklı oyuncu, yine sosyal medya kurbanı oldu. Sosyal medyada trafik kazası geçirdiğiyle ilgili haberleri hızla yayılan Ünlü Sinema ve Dizi oyuncusu Tolga Yüce kendisine ait kişisel sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı ve bu durumun asılsız olduğu ortaya çıktı.

En son vizyona giren ve hala gösterimde olan Kafes Sinema filminde başlangıç konusu Dursun Önkuzu karakterini canlandıran dikkatlerini üzerine çeken, Tolga Yüce açıklamasında, "Bu haberleri çıkaran beyinsizlere sesleniyorum.  Utanmıyor musunuz? Beni üzeme diniz ama sevenlerimi ve ailemiz üzdünüz! Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?" dedi.

Tolga Yüce kimdir?

Karadayı, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Milat gibi birçok dizide, Kafes, Adana Yollarında, Çarpık İlişkiler, 27’sinde aşk, 7’sinde ölüm, Masal gibi birçok sinema filminde oynayan, Uzun yıllar tiyatro sahnelerinde boy gösteren oyuncu Yüce Star TV'nin sevilen dizisi Deniz Yıldızı'nda Salih Karakterini ve Türkiye'nin en çok sevilen dizilerinden Beni Affet Dizisinde Ceyhun karakterini canlandırdı. Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkat çeken Yüce, dizilerin aranan ismi oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOLGA YÜCE  TRAFİK KAZASI  YALANLAMA