UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YIKILIYOR! AJDA PEKKAN VE SİNAN AKÇIL’IN SUNDUĞU, BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN KONUK OLDUĞU “SÜPER CUMARTESİ” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

YIKILIYOR! AJDA PEKKAN VE SİNAN AKÇIL’IN SUNDUĞU, BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN KONUK OLDUĞU “SÜPER CUMARTESİ” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

YIKILIYOR! AJDA PEKKAN VE SİNAN AKÇIL’IN SUNDUĞU, BEYAZIT ÖZTÜRK’ÜN KONUK OLDUĞU “SÜPER CUMARTESİ” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

Süperstar Ajda Pekkan ile müziğin hitman’i Sinan Akçıl’ı buluşturan Uçankuş TV’nin Süper Cumartesi programının yarın ekrana gelecek bölümüne ünlü şovmen Beyaz konuk oldu. Şov programı bu yıl 20. yılını dolduran Beyaz, programın ilk dakikalarında Ajda Pekkan’ın şıklığına ve güzelliğine övgüler yağdırdı.

SÜPERSTAR: HEP BİR DERİ BİR KEMİK OLMAK İSTEDİM AMA OLAMADIM

Ajda Pekkan, “Senin bu güzelliğin ne olacak?” diye kendisine iltifat eden Beyaz’a “Asıl senin bu yakışıklılığın, duruşun ne olacak? Uzun zamandır görmüyordum seni ama şimdi çok iyi gördüm” dedi. Bunun üzerine Beyaz, “Biraz kilo aldım. İnsan kilo alınca kendine bakmayı bırakıyor. Biraz daha fit olduğunda kendine daha çok bakıyorsun” karşılığını verdi.

Süperstar, ünlü şovmenin bu yorumu üzerine “Yoo şöyle senin balık etli bir tipin var. Biz buna alıştık. Problem yok. Ben de hayatım boyunca hep bir deri bir kemik olmak istedim ama olamadım. Balık etliyim” cevabını verdi. Beyaz bunun üzerine Sen çok güzel bir balık, ben biraz kofana gibiyim” esprisini yaptı.

BEYAZ: YAYIN ÖNCESİ KORKUDAN 10 DAKİKA UYUYORUM

Ajda Pekkan, Beyaz’ı şovunun 20. yılı nedeniyle başarısından dolayı kutlarken Sinan Akçıl da “Ben 11 yaşındayken Beyaz Show başlamış.... 95 yılı yani. ‘Güneş'in Kızları dizisinin genç oyuncularının konuk olduğu ilk bölüme uyuyamadan gittim’ dedin. Hala ilk kez yayına çıkıyor gibi heyecanlanıyorsun, değil mi?” diye sordu. Bunun üzerine Beyaz,  şunları söyledi:

“Evet, o heyecan hep ilk günkü gibi olduğu için bütün bunlar yaşanıyor. Düşünün her sene 35 - 50 bölümden 800 bölüm program yapmışız. 800 programın her biri kendi içinde ilk programmış gibi... Çok heyecanlanıyorum. Beraber çalıştığımız arkadaşlar bilir. Yayından önce mutlaka 10 dakika uyurum. Uyku basar. Uyuma nedenim şu; hani çocukken yaramazlık yaptığımızda eve gidip hemen yatardık. Uyanınca geçsin diye... Korkudan uyuyorum. Hani programdan sonra her şey geçsin diye… Öyle yayına çıksam  o heyecan beni sapan gibi gerilebilir. İlk alkışı duyana kadar bu böyle oluyor. Burası benim diyorsun. Beyaz Show'daki koltuğum ilk oturduğum koltuk mesela. Yeşil lambam aynı şekilde... Onlar programın vazgeçilmezi...”

Uçankuş TV’nin sevilen programı ‘Süper Cumartesi’de Sinan Akçıl, Beyaz’a kendisine nasıl hitap edilmesini tercih ettiğini sordu. Bunun üzerine Beyaz, “Beyaz çalışıyor, Beyazıt Öztürk yiyor bütün fark o... Hiçbir sıkıntı yok. Hangisini istersen” yanıtını verdi.

GELMEYENE GÖNÜL KOYAMAM

Sinan Akçıl, Beyaz’a programına konuk olması için kampanya bile hazırladığı ancak ikna edemediği Tarkan’a gönül koyup koymadığını sordu. Ünlü komedyen bu soruya “Tarkan gelmiyor ama ona gönül koymuyorum. Programa gelmeyen herkese gönül koyarsam bu piyasada kimse kalmaz. Küserek yapamayız. Eskiden programa benim abilerim geliyordu. Sonra yaşıtlarım geldi. Şimdi kardeşlerim geliyor” karşılığını verdi. Gelen konuklar arasında ilginç istekleri olanlar da elbette, çok mütevazı olanlar da var. Hepsi başımızın tacı. Mesela bir konuk, isim vermeyeceğim, kulisine duşakabin istemişti ama bunun mümkün olamayacağını kendisine ilettik” diye konuştu.

“YETER Kİ ANNEM ÜZÜLMESİN”

Hayatta karar alırken ya da bir şey yaparken "Anneme ayıp olur mu?" diye düşünürüm” açıklamasını yapan Beyaz’a Sinan Akçıl, “Hiç evlenecek kadar değer verdiğin biri çıkmadı mı?” diye sordu. Ünlü komedyen, bu soru üzerine şunları söyledi:

“Oldu, oralara kadar geldiğimiz oldu ama bu kısmet işi...  Her zaman karşımıza çıkan bir şey değil. Nadir çıktığı için kıymetli… Ben de seninkinden biraz daha nadirim... Biri olursa çıkar söylerim zaten... Bir ses geldi, bir tık bir şey oldu ama devamı gelmedi. Hayırlısıysa olsun zaten… Anneler bayağı benim evlenmemi istiyor. Annem karışmıyor desem inanmazlar ama gerçekten karışmıyor. Annem hep ‘Mutlu ol yeter’ diyor. Birkaç sevgilimi annemle tanıştırdım. Bazı şeylerin hayatta özel kalıyor olması gerek. 3 kişiyi annemle tanıştırdım. Ama kısmet işte…”

EŞİM VİCDANLI VE MERHAMETLİ OLMALI

Sinan Akçıl, bu kez Beyaz’a  “Nasıl bir kadın seni etkileyebilir?” sorusunu yöneltti. Ünlü şovmen, karşı cinste aradığı kriterlerini şöyle sıraladı:

“Birini seçiyormuşum gibi oluyor ama belki ben birini seçmeden biri beni seçer ama eşimin iyi yemek yapmasını isterim. Ben de iyi yemek yaparım. Özellikle pilav ve risottoyu iyi yaparım. Eşimin vicdanlı ve merhametli olması önemli… Mesela benim yüzüğümün içinde vicdan yazar. Eşim sevgili olmanın dışında anne olacak ileride... İyi anne olabilecek biri olması önemli... Ayrıca bakışının anlamlı olması, güzel bakması ve entelleüktüel olması önemli… Kim çıkacak karşıma merak ediyorum. Öyle büyük bir düğün hayalim de yok. Bir gün evlenirsem Özdemir Erdoğan’ın ‘Kumsalda’ ilk çalacağım şarkı olacak.”

'SÜPER CUMARTESİ'NİN BU HAFTAKİ TANITIMI İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13