UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'KARA PARA AŞK'TAKİ ROLÜYLE BEĞENİ TOPLAYAN SEVİLEN OYUNCU BAKIN HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

'KARA PARA AŞK'TAKİ ROLÜYLE BEĞENİ TOPLAYAN SEVİLEN OYUNCU BAKIN HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

'KARA PARA AŞK'TAKİ ROLÜYLE BEĞENİ TOPLAYAN SEVİLEN OYUNCU BAKIN HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan Analar ve Anneler çok konuşulacak yeni bölümüyle ekrana geliyor.

Dizide, Kader ve Zeliha'nın yaşadığı talihsizlikler izleyenleri derinden sarstı. Kaynanası Neriman tarafından öldü denilerek kaçırılan çocuğunun peşine düşen Zeliha ve sevdiği adamın babası tarafından tecavüze uğrayarak İstanbul'a kaçmak zorunda kalan Kader'i yeni bölümde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler bekliyor.

Analar ve Anneler'de bu hafta; Kader, Neriman'ın Zeliha'dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenecek. Kader, en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin'i bulmaya çalışacak. Kader'in sevdalısı Mustafa'da İstanbul'da Kader'i bulmak için mücadele verecek. Zeliha ise Tahsin'le birlikte bebeğine dair iz bulmak için Neriman'ın kapısını çalacak. İzleyiciyi çok şaşırtacak bölümde Zeliha, Ayhan'la, Kader ise hiç beklemediği bir şekilde tecavüzüne uğradığı Salih Ağa'yla yüz yüze gelecek.

AHMET TANSU TAŞANLAR ANALAR VE ANNELER'DE!

Kara Para Aşk'ta canlandırdığı komiser Arda rolüyle yıldızı parlayan Ahmet Tansu Taşanlar Analar ve Anneler dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide; Muazzez'in (Nazan Kesal) oğlu Halil karakterini canlandıracak olan oyuncu yeni görünümüyle izleyenleri şaşırtacak. Halil karakteri Analar ve Anneler'in hikayesinde dengelerin değişmesinde büyük rol oynayacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13