UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ŞENAY YANGEL, KASIM AYINDA SİZİ VE TÜRKİYE’Yİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ŞENAY YANGEL, KASIM AYINDA SİZİ VE TÜRKİYE’Yİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI!..

ASTROLOJİ TUTKUNLARI DİKKAT! DR. ŞENAY YANGEL, KASIM AYINDA SİZİ VE TÜRKİYE’Yİ NELERİN BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI!..

Kasım ayı boyunca Güzelliklerin temsilcisi Venüs ile savaş ve cesaretin temsilcisi Mars etkileşimde olacak ve tutkulu heyecanlı ani gelişmelerle dolu bir Ay’a girdik. Kişisel anlamda aşk ve romantizmle ilgili konularda tutku öylesine yükselebilir ki insan farklı deneyimler yaşamaya odaklanır ve tamamen içgüdüsel mantıktan uzak davranışlar içerisinde olabilir. 

Akrep burcunda ilerleyen Güneş gizli saklı konuların ortaya dökülmesini gizeme bilinmeye olan ilgiyi de fazlası ile arttıracaktır. 

Pek çok yalancının gerçek yüzü beklenmedik bir şekilde gün yüzüne çıkabilir. Ekilenin biçilmeye başladığı gizemli karanlık olduğu kadar aydınlığı da içinde barındıran özel bir süreç Venüs-Mars kavuşumu aşkta yoğun ve özel enerjileri harekete geçirecektir. 

Sanatsal konular ve görsellikle ilgili işlerle uğraşanların yaratıcılıkları fazlası ile artacaktır. Dürüstlüğün fazlası ile önem taşıyacağı kişisel deneyimler ön planda olacaktır. Fakat kasım ayı enerjileri kişisel anlamda gerilimleri tırmandırıp bireysel çatışmalara da sebep olabilir.

Bir başka dikkat gerektiren kombinasyonda Satürn ve Neptün arasında ki kare açı. Satürn-Neptün etkileşimi uyumsuzluk karışıklık, dolandırıcılık, ütopik siyaset, zararlı idealizmi, insanların inançlarını sömürme çabası içinde olan sözde mistikleri vurgulayan bir ortam yaratabilir. 

Kişisel sorunlara çözüm ararken büyük darbedeler finansal kayıplar yaşanabilir. Bir diğer etkisi de Satürn ve Neptün arasındaki kare açı koordinasyon ve konsantrasyon eksikliğini arttırabilir sorumluluk üstlenmek ya da sorumluluk almaktan kaçmakta bu enerjinin getirileri arasında olacaktır. 

Ülkemiz açısından değerlendiğimizde AKREP burcu olan Türkiye’miz de spekülasyonlar gerçek dışı senaryolar basın yayın organlarını ve para piyasaları bankacılık sektöründe yaşanacak kaos ve ani değişimler ay boyunca gündemimizde kalabilir. Ayrıca lider ya da belli bir kurumun başında insanlara yön veren kişilere karşı suikast girişimleri gizli kurum ve kuruluşların ifşa edilmesi yine kasım ayı boyunca karşılaşacağımız etkilerin başında gelmekte.

Genel olarak, önemli olaylarla dolu karmaşık bir Kasım bizleri karşılamakta. Gökyüzünden bizlere yansıyan etkileri Hz. Mevlananın bu güzel sözü gibi değerlendirmemizde fayda olacaktır. ‘’Ay vurmuyorsa yüzüne, güneş vurmuyorsa pencerene kabahati ne Ay’da ne Güneş’te ara. Gözlerindeki perdeyi arala.’’

Bu ay boyunca yapılacak en iyi şey, rasyonel kalmak kararlılıkla ve tutarlı hareket etmektir.

Dr. Astrolog Şenay YANGEL

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERastroloji  burç  şenay yangel